Kde nakoupíte českou kosmetiku pod stromeček?

Kde nakoupíte českou kosmetiku pod stromeček? Zdroj: IG @onestcare, @ostebeauty, @jagaia_oficial

Balzám na rty Candy Cane, 490 Kč, oste.cz
Hydratační balíček, Smyssly, 2150 Kč, smyssly.com
Obličejový olej, Onest, 1450 Kč, onest.cz
Dárkový box s kosmetikou Perníček, Ostē, 1130 Kč, oste.cz
Rozjasňující sérum se zlatem, Smyssly, 1590 Kč, smyssly.com
18
Fotogalerie

Kvalita a luxus: 18 kosmetických dárků od českých značek, které ještě stihnete pořídit do Vánoc

Rozhodli jste se, že letos chcete obdarovávat své blízké lokálními značkami a výrobky od českých tvůrců? Skvělé! Věděli jste ale, že zde nemáme jen šikovné designéry a módní značky, ale také slibně se rozvíjející trh s luxusní kosmetikou? Přesvědčte se sami!

Vánoce jsou takřka za dveřmi a dárky kupované na zahraničních e-shopech by už nemusely do Štědrého dne dorazit (vím, o čem mluvím, na vytoužený balíček Glossier čekám už tři týdny). To ale neznamená žádné neštěstí, jelikož i v našem malém českém rybníčku najdete velké množství kvalitní a luxusní kosmetiky, kterou by chtěl pod stromečkem rozbalit snad každý.

TIP NA VIDEO: Jak správně zabalit vánoční dárek?

Video placeholde

Blízkým tak můžete nadělit například pověstné balzámy na rty od firmy Ostē, které jsou k dostání v mnoha provedeních. Najdete mezi nimi i speciální vánoční s příchutí perníčku a vanilkového rohlíčku a nebo novinku Candy Cane, což je červenobílá sladká tyčinka typická pro americké Vánoce. Kamarádkám nebo mamince můžete udělat radost také balíčkem od značky Smyssly, která se soustředí na přírodní kosmetiku a vyznačuje se minimalistickým designem.

Minimalismus a přírodní ingredience nabízí také česká značka Onest, v jejíž nabídce najdete zejména pečující oleje nebo krémy na obličej. Pokud vás ale zajímá organická kosmetika, a zejména pak skin care, neměla by vám uniknout ani značka Jagaia, v jejíchž produktech najdete sušené byliny nebo krystaly.

Tipy na kosmetické produkty českých značek najdete v galerii v úvodu článku.