Kde koupíte stylovou scrunchie na drdol?

Kde koupíte stylovou scrunchie na drdol? Zdroj: Instagram @laraaceliaa, @sofiaruutu a @linda.sza

& Other Stories, 12 eur, stories.com
& Other Stories, 19 eur, stories.com
& Other Stories, 19 eur, stories.com1
Arket, 17 eur, arket.com
Arket, 17 eur, arket.com1
20
Fotogalerie

Bude tohle první trendy účes roku 2024? Vyzkoušejte ho už nyní, hodí se i ke stromečku

Závěr roku se nese ve znamení „girl“ estetiky, která s sebou mimo jiné přináší i zalíbení v nejrůznějších mašlích a pentlích do vlasů. Jestli jsou na vás příliš holčičí či romantické, můžete už nyní vyzkoušet účes, který je nejspíš po Vánocích na piedestalu oblíbenosti nahradí.

Rok 2023 byl mimo jiné rokem výrazných vlasových doplňků. Postupně jsme se zamilovaly do látkových skřipců ve tvaru růží, které v létě vystřídaly odlehčenější plastové verze s motivem exotických květů. Podzim a zima pro změnu patřily mašlím ve všech velikostech i podobách, díky kterým jsme se s velkým předstihem ladili i na vánoční atmosféru. Přestože jejich čas právě teď kulminuje, už se objevují náznaky příštího trendy účesu.

TIP NA VIDEO: Jak si vytvořit jednoduchý slavnostní drdol?

Video placeholde

Možná vám nebude připadat nový, protože ústředním vlasovým doplňkem je v tomto případě stará známá látková gumička neboli scrunchie. Módní influencerky si jí však tentokrát zdobí ležérní drdoly posazené v týlu, které tak okamžitě získávají slavnostnější náboj. Samozřejmě záleží i na vzhledu gumičky – u tohoto trendu platí, že čím větší a nápadnější, tím lepší.

Scrunchie může být dalším z řady způsobů, jak outfitu dodat populární červený akcent. Vedle toho se ale prosazují i netradiční materiály – například kůže nebo kašmír. Ke slavnostnímu večeru se zase vždy bude hodit krajka, satén, sametnebo flitry. Objem, který je u tohoto účesu podstatný, mohou dodat i nařasené okraje, které připomínají baletní sukni. S chutí do inspirace, třeba ji využijete i na Štědrý den!

Kde koupíte stylovou scrunchie do vlasů? Výběr těch nejhezčích najdete ve fotogalerii v úvodu článku.