Kde nakoupíte ty nejkrásnější kosmetické dárky?

Kde nakoupíte ty nejkrásnější kosmetické dárky? Zdroj: istockphoto.com

Krém na ruce s dezinfekcí a zlatým klíčem v dárkovém balení, Mani, 790 Kč, belovedshop.cz
Set čtyř skinny scruchie gumiček z hedvábí, Slip, 750 Kč, belovedshop.cz
Vyživující balzám na rty a tváře, SAINT CHARLES, 770 Kč, byssine.com
Řasenka, Douglas, 299 Kč, douglas.cz
Přírodní lak na nehty, Green, 379, belovedshop.cz
29
Fotogalerie

Vánoční radost za hubičku: 30 krásných kosmetických dárků do 500 a 1000 korun

Ve vzduchu je cítit zima, vůně hřebíčku i jehličí a Vánoce se nezadržitelně blíží. Ačkoliv jsou mezi námi stále tací, již nechávají nákup dárků na poslední chvíli, vy, kteří jste si otevřeli tento článek, mezi ně nejspíš nepatříte! A protože dárky ve formě kosmetiky jsou nejen krásné a voňavé, ale i praktické, rozhodli jsme se vám pomoci s jejich výběrem. Které z nich pořídíte do pětistovky a které do tisícikoruny?

Kosmetické dárky jsou jedny z nejoblíbenějších dárků vůbec. Copak už někdo protestoval, když rozbalil krémový sprchový gel s vůní perníčků nebo kvalitní řasenku či rtěnku? Luxusně vyhlížející mýdlo na ruce nebo chutný přírodní balzám na rty v luxusním obalu jsou také dárek, který málokdo odmítne. 

TIP NA VIDEO: Jak úhledně a moderně zabalit pevný dárek?

Video placeholde

Jak se ale zorientovat v nepřeberném množství kosmetiky a ve velké vánoční nabídce, která se na nás valí ze všech stran? A co když do výběru promlouvá i omezený rozpočet? Právě proto jsme pro vás připravili podrobný přehled kosmetických drobností i větších a hodnotnějších kousků v cenových kategoriích do 500 a do 1000 korun. A máte se na co těšit, nejde totiž o žádné laciné hlouposti z drogerie, ale naopak o luxusní produkty z menších niche obchůdků či dobře známých a zavedených parfumerií. S naším malým kosmetickým průvodcem letos zkrátka nešlápnete vedle.

Tipy na kosmetické dárky do 500 Kč a 1000 Kč najdete v galerii v úvodu článku.