Jaký adventní kalendář si letos vyberete vy?

Jaký adventní kalendář si letos vyberete vy? Zdroj: istockphoto.com a archiv firem MacCosmetic a Nivea

Adventní kalendář s laky na nehty, Essie, 1552 Kč notino.cz
Adventní kalendář s kosmetickými produkty, Lush, 4000 Kč, lush.cz
Adventní kalendář s kosmetickými produkty, Nivea, 999 Kč, vivantis.cz
Adventní kalendář s kosmetickými produkty, MAC Cosmetics, 6900 Kč, maccosmetics.cz
Adventní kalendář s kosmetickými produkty, Notino, 1699 Kč, notino.cz
15
Fotogalerie

S péčí i dekorativní kosmetikou: Které beauty adventní kalendáře si nenecháte ujít?

Advent. Čas, který si mnoho z nás spojuje nejen se stresem z vánočních příprav, ale také se vzpomínkou na dětství, kdy nám společnost dělal čokoládový kalendář odpočítávající dny do příchodu Ježíška. A jak jsme rostli, společně s námi se vyvíjel také trh s adventními kalendáři. Díky nim si dnes můžete vánoční čas příjemně zkrátit i v případě, že jste beauty fanatik neustále dychtící po jakékoliv kosmetické novince nebo milovník čajů či luxusních pralinek. My se tentokrát podíváme na kalendáře s kosmetikou a rádi vám s výběrem toho nejlepšího pomůžeme!

Adventní kalendáře s kosmetikou nabízejí jedinečný způsob, jak si čekání na Vánoce zpříjemnit. Je úplně jedno, kolik je vám let, jelikož sheet masky, voňavé krémy na ruce nebo také relaxační svíčky udělají radost v každém věku. A vy se tak můžete na malou chvíli opět vrátit do dětství, kdy byl pro vás adventní kalendář v podstatě průvodcem na cestě za svatým grálem. 

TIP NA VIDEO: Jaký dress code zvolit k vánočnímu stromečku?

Video placeholde

Kosmetické adventní kalendáře nabízejí možnost otevřít každý den okénko a najít malý beauty poklad od vaší oblíbené značky. Milujete lakování nehtů? Podívejte se po adventním kalendáři značky Essie. Jste naprosto posedlí koupelovými bombami značky Lush? Díky jejich kalendáři si budete moci zpříjemnit čekání na Vánoce každovečerní koupelí s vůní perníčků či skořice. A na své si přijdou také ti, kteří nedají dopustit na osvědčenou kvalitu a klasiku v podobě značky Nivea. Ta si připravila nádherně malovaný box plný kosmetických nezbytností opravdu pro každého. 

Kalendáře s kosmetikou mají také tu výhodu, že většinou obsahují nejen plné velikosti produktů, ale také miniatury, díky kterým můžete vyzkoušet nepřeberné množství produktů bez nutnosti větší investice. Pokud máte už delší dobu zálusk na kosmetiku od značky MAC Cosmetics, můžete začít právě jejím adventním kalendářem, díky kterému vybavíte kompletně celou kosmetickou taštičku, a navíc vyzkoušíte, zda vám produkty opěvovaného brandu sedí. 

Beauty adventní kalendáře nejsou ale jen o produktech, ale také o celkovém zážitku z otevírání okýnek a těšení se na další překvapení, díky kterému budete mít projednou opět čas pouze sami pro sebe. Pokud tedy máte v plánu kalendářem obdarovat své blízké, nezapomeňte ani sami na sebe. Vy si totiž také zasloužíte to nejlepší!

V galerii v úvodu článku najdete výběr těch nejkrásnějších beauty kalendářů pro letošní rok!