Scorpio season: Líčení ve stylu Štíra přináší podzimní trendy i apel na zdravé sebevědomí

24. října vstoupilo slunce do znamení Štíra, tedy do znamení, které si stojí tvrdě za svými názory a vehementně touží po uznání svých kvalit. Zároveň ale jde o velice laskavé a obětavé osoby, které stojí za svými přáteli i rodinou. A jak se projevují svéhlaví a tvořiví Štíři v líčení?

Smokey Cat Eyes

Kouřové kočičí oči, které nosí také Štírka Kendall Jenner, jsou pro toto znamení jako stvořené. Není překvapením, že barvou zrozenců Štíra je černá, která představuje asertivní sebevědomí a touhu po dominanci. Hluboké černé linky, které zvýrazňují svůdnou tajemnost a preciznost tohoto znamení, kombinujte s hnědým stínem.

TIP NA VIDEO: Co můžete čekat od dítěte narozeného ve znamení Štíra?

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 5

Výrazné obočí

Nezkrotné a divoké obočí je u žen narozených ve znamení Štíra základem. Dodává totiž celému looku potřebnou dramatičnost a přísnost. Musí být však upravené, zrozenci Štíra jsou častokrát perfekcionisti a vše, co se zdá přirozené a nedbalé, je většinou výsledek důsledné péče i práce. V období Štíra si tedy zadejte jeden beauty úkol – postarejte se o svoje obočí. Objednejte se do brow baru nebo k šikovné kosmetičce a nechte kouzlit profesionály. Výsledek bude stát za to!

Pokračování 3 / 5

Nahé rty

Přestože jsou Štíři proslulí opojnou krásou, nechtějí být středem pozornosti. Zrozenci tohoto znamení nepotřebují dávat explicitně najevo, že vypadají dokonale, a tak na sebe neupozorňují, ani co se líčení týče. Nečekejte žádné barevné oční stíny ani výrazné rtěnky. Při výběru toho pravého odstínu líčidla se řídí přirozenou barvou rtů. Tu pak střídají v lesklé nebo matné variantě. Nahé rty se navíc perfektně doplňují s výraznými kočičími linkami a obočím, které si zvýrazňují ze všeho nejraději. Vědí totiž, že jejich oči toho dokážou říct mnohem víc než ústa.

Pokračování 4 / 5

Sofistikovaná manikúra

Ani v případě manikúry Štíři nevolí výrazné barvy nebo křiklavé malůvky. Jejich nehty musí vypadat sofistikovaně, protože přesně takoví jsou také zrozenci tohoto znamení. Jejich umělecká a tvořivá duše však nesnese vágnost, a proto u nich často uvidíte velmi minimalistickou, přesto promyšlenou manikúru s artovými prvky. Zkuste i vy, jak se budete cítit s nahými nehty, které jsou ozdobené stříbrnou či zlatou abstrakcí.

Pokračování 5 / 5

No make-up look

Štír, který si nepotrpí na přehnanou míru pozornosti, volí často no make-up look, tedy líčení, díky kterému tvář paradoxně působí nenalíčená. Prvním krokem k tomuto vzhledu je důmyslná skin care, která je založena na správném čištění a hydrataci. V druhé řadě pak volí lehký CC krém nebo hydratační podkladový krém, který nevytvoří na pleti nevzhlednou masku. Vše zakončí trochou tvářenky a na řasy použije klidně jen kleštičky. Štír si je totiž dobře vědom svých kvalit a nepotřebuje nic maskovat nebo se jakkoliv přehnaně zvelebovat.