Lak na nehty Minicolor Delicate Collection, odstín Blush Pink, Mavala, koupíte v síti parfumérii FAnn nebo na fann.cz, 149 Kč/5 ml

Lak na nehty Minicolor Delicate Collection, odstín Blush Pink, Mavala, koupíte v síti parfumérii FAnn nebo na fann.cz, 149 Kč/5 ml Zdroj: archiv firem

Samoopalovací pleťový  tělový fluid s meruňkovým olejem a beta-glukanem 295 Kč/100 ml
Květinová pleťová voda Levandule, Saloos, 109 Kč/50 ml
...
Maska na obličej Skin Ice, Alcina, 450 Kč/150 ml
Maska na vlasy Lavender Mint Deep Conditioning Mineral Hair Mask, Paul Mitchell, 695 Kč/6x20 ml
8
Fotogalerie

Kosmetické produkty, bez kterých se v květnu neobejdete!

S jakými kosmetickými novinkami i stálicemi bude slunečný květen ještě krásnější? Vybraly jsme pro vás ty nejlepší!

Multifunkční květinová voda

Každý odborník na krásu potvrdí, že základem zdravé a krásné pleti je hydratace a čištění. Květinové vody jsou v tomto ohledu skvělým pomocníkem. Zvyšují vlhkost pleti, jemně ji čistí, osvěží i tonizují. Vyzkoušejte třeba levandulovou pleťovou vodu, která vzniká z čerstvých levandulových květů. Stane se vaším skvělým parťákem hlavně na cesty, protože tuhle zázračnou lahvičku můžete použít i jako osvěžení obličeje i vlasů.

Květinová pleťová voda Levandule, Saloos, 109 Kč/50 ml
Květinová pleťová voda Levandule, Saloos, 109 Kč/50 ml | Zdroj: archiv firem

Minerální vlasová maska

S touhle maskou budete mít do léta hřívu jako z reklamy. Čím je tak jedinečná? Působí hned dvakrát! Obsah minerálů z francouzského jílu se postará o hydrataci, posílení a záchranu suchých a poškozených vlasů. Také v nich uzamyká vlhkost, díky čemuž trvá efekt masky ještě mnohem déle. Také obsahuje výtažky z levandule, máty a čajovníku australského, a tak i krásně voní a během jejího působení se krásně zrelaxujete. V balení je šest jednotlivých masek, takže si můžete proceduru dopřát klidně i o víkendu na chalupě nebo na dovolené a nemusíte s sebou vozit žádné velké lahvičky, co zbytečně zabírají místo.

Maska na vlasy Lavender Mint Deep Conditioning Mineral Hair Mask, Paul Mitchell, 695 Kč/6x20 ml
Maska na vlasy Lavender Mint Deep Conditioning Mineral Hair Mask, Paul Mitchell, 695 Kč/6x20 ml | Zdroj: archiv firem

Snídaně pro pleť

Královská snídaně pro pleť, Havlíkova přírodní apotéka, 278 Kč/30 ml
Královská snídaně pro pleť, Havlíkova přírodní apotéka, 278 Kč/30 ml | Zdroj: archiv firem

Pleťový olej s hojivými a omlazujícími účinky

Pleťový olej od InLightu není žádnou novinkou, teď je ale k dostání ve speciální limitované edici, kterou vlastnoručně umíchala Anna Geislerová z poupat růže damašské, měsíčku, levandule, vanilky a dalších olejů namíchala. Výtažky silně hojivých a omlazujících bylin zanechávají pleť krásně hydratovanou, vypnutou, bez pupínků a začervenání. Co je ale důležité: k dispozici je pouze 100 kusů a z každé prodané lahvičky jde 400 korun na pomoc nemocným s cystickou fibrózou.

Inlight Bio denní olej na obličej 30ml by Aňa, 1495 Kč
Inlight Bio denní olej na obličej 30ml by Aňa, 1495 Kč | Zdroj: BiOrganica

Chladicí maska

A teď pořádné letní osvěžení! Tahle novinka je v prodeji teprve pár dnů. Na první pohled je to klasická hydratační maska na obličej, ale když ji otevřete, hned poznáte, co je jinak. Maska vypadá jako osvěžující ovocný sorbet, takže možná dostanete chuť ji sníst. To raději nedělejte! Naneste ji na obličej a nechte se alespoň deset minut příjemně osvěžovat. Když podceníte sluneční paprsky, můžete se zchladit ještě více. Po působení ještě vmasírujte masku pomocí kostek ledu. Pak ji smyjte. Tenhle požitek s vůní grepu, manga a pomeranče si v horkých dnech zamilujete!

Maska na obličej Skin Ice, Alcina, 450 Kč/150 ml
Maska na obličej Skin Ice, Alcina, 450 Kč/150 ml | Zdroj: archiv firem

Bronzová pokožka za pár minut

Venku je už počasí na šaty a krátké šortky, ale spousta z nás vypadá, jak se říká, jako ředitelka vápenky. To můžete změnit během chvilky. Vsaďte na pleťový a tělový fluid s přírodní samoopalovací ingrediencí DHA, meruňkovým, mandlovým a jojobovým olejem. Vaše pokožka bude už po prvním použití přirozeně opálená a navíc také hebká a dokonale hydratovaná. Hoďte strach z nevzhledných fleků za hlavu a pusťte se do toho. Nejdříve dopřejte pokožce peeling, pak rovnoměrně naneste fluid a nezapomeňte si po aplikaci důkladně umýt ruce. Opálené dlaně nejsou to, po čem toužíme. Používejte přípravek jednou až dvakrát týdně, podle toho, jakého tónu chcete dosáhnout.

Samoopalovací pleťový  tělový fluid s meruňkovým olejem a beta-glukanem 295 Kč/100 ml
Samoopalovací pleťový tělový fluid s meruňkovým olejem a beta-glukanem 295 Kč/100 ml | Zdroj: archiv firem

Pastelové laky na nehty

Tyhle laky na nehty si zamilujete! Pořídíte je v monochromatických odvážných barvách, ale i v něžných pastelových odstínech. Praktické 5ml balení se vejde všude, takže se nemusíte rozmýšlet, kterou barvičku si sbalíte s sebou na cesty, ale můžete si vzít třeba rovnou tři. Tím však výhody těchto laků rozhodně nekončí. Nejvíce určitě oceníte, že stačí jen jedna vrstva a barva je krásně sytá. A také vydrží opravdu dlouho. Takže už žádné loupání laku den po jeho nanesení!

Lak na nehty Minicolor Delicate Collection, odstín Blush Pink, Mavala, koupíte v síti parfumérii FAnn nebo na fann.cz, 149 Kč/5 ml
Lak na nehty Minicolor Delicate Collection, odstín Blush Pink, Mavala, koupíte v síti parfumérii FAnn nebo na fann.cz, 149 Kč/5 ml | Zdroj: archiv firem