Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: Profimedia.cz

Košilová bunda jako trend letošního podzimu. Proč nesmí chybět ani ve vašem šatníku?

Košilová bunda je stylovým kouskem, který může dodat vašemu outfitu ležérní nádech plný stylu a pohody. Ideální je košilovou bundu v šatníku přivítat před právě přicházejícím podzimem. Velkou parádu ale prokáže téměř po celý rok. Prozradíme vám, jak košilovou bundu nosit i kde ji sehnat.

Co na podzim obléct?

Podzim je časem, kdy příroda čaruje. Dejte zelenou podzimním odstínům i vy a nebojte se je kombinovat s kousky, které se hodí snad ke všemu. Třeba se stylovými bundami. Jedním z nejvýraznějších trendů letošního podzimu je totiž košilová bunda. Tento kousek se stal v posledních letech nedílnou součástí šatníku mnohých z nás. Důvod je jednoduchý – snadno ho zkombinujete s mikinou i svetrem, zahřeje vás, a navíc dodá outfitu šmrnc. Proč by košilová bunda neměla chybět ani ve vašem podzimním šatníku?

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: Profimedia.cz

Vrstvení jako základ podzimních outfitů

Podzim je sezónou vrstvení, a košilová bunda je k vrstvení jako stvořená! Ve dny, kdy se bude podzimní sluníčko hlásit o své místo ji můžete nosit rozepnutou, zatímco v případě ochlazení ji stačí doplnit o mikinu, svetr nebo kardigan. Různé délky i materiály nejsou nic, čeho by se košilová bunda měla zaleknout. Tento vrstvený vzhled pak nejenže vypadá skvěle, ale také se díky němu snadno připravíte na podzimní teplotní změny. Podzimním trendem je zkrátka oblékat se podle vzoru cibule – vrstvit, vrstvit a vrstvit. A kde košilové bundy shánět? Mrkněte na web House Brand, kde si určitě vyberete i tu svou!

Džínová, nebo košilová? Která bude vaše?

Košilová bunda je skutečným must-have kouskem letošního podzimu. Díky své všestrannosti, nadčasovému designu a pohodlnému nošení vám umožní vytvořit bezpočet stylových outfitů. Podobně je na tom ale bezesporu i nesmrtelná džíska. Právě tyto dva kousky bychom mohli označit za stálice na žebříčku módních trendů. Zatímco kouzlo košilové bundy tkví ve větším komfortu, džínová bunda je top záležitostí už po dlouhá léta – a to napříč věkovým kategoriím. Jaká džínová bunda House Brand se zabydlí ve vaší šatně?