Svatebni doplnky

Svatebni doplnky Zdroj: Instagram @mirazwillinger, @berta a @mariaelenaheadpieces

Nevěsty, pozor! Máte jednoduché šaty? Ozvláštněte je nejvíc trendy doplňky letošního roku

Chystáte se vdávat v jednoduchých šatech a hledáte doplňky, které by je ozvláštnily a podtrhly význam svatebního dne? Máme pro vás tipy na takové, díky kterým zachováte moderní ráz svatby, přitom jim však nechybí romantika ani retro náboj.

Květinové náušnice

Květiny na svatbu? Dechberoucí, samozřejmě. Zejména pokud tentokrát vsadíte na šperk a nikoli pouze tradiční výšivku na šatech. Zapomeňte na tradiční „slzy“, hitem se v aktuální sezoně stávají především dlouhé visací náušnice zdobené okrasnými květy. Mohou být nádhernou tečkou za minimalistickými šaty, ale snadno je zakomponujete i ke krajkové svatební róbě. Až sundáte závoj, budete si stále připadat jako princezna.

TIP NA VIDEO: Jak vypadá zkouška svatebního líčení v salonu OliOla?

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 4

Mašle do vlasů

Současné a přesto s výrazným retro nábojem – to jsou krajkové či tylové mašle do vlasů, které do svatební módy pronikly z té každodenní. Není divu. Tento okrasný prvek perfektně podtrhuje dojem nevinnosti, který se tradičně pojí s nevěstami. Krásně se bude vyjímat zejména u jednoduchých a splývavých rób nebo krátkých šatů ve stylu 60. let. Elegantní variantou může být menší mašle uvázaná kolem culíku v týlu.

Pokračování 3 / 4

Svatební punčocháče

Patříte mezi nevěsty, které si potrpí na trendy pojetí? Buďte mezi prvními a zakomponujte do své svatební garderoby také aktuální hit – bílé krajkové punčocháče. Nemusí být viditelné prvoplánově, ale jen sem tam vykouknout třeba skrze rozparek. Anebo jimi můžete ozvláštnit svoje popůlnoční minišaty. Nezapomeňte, že ideální obuví k bílým punčocháčům jsou slingback lodičky, které opticky prodlouží nohy.

Pokračování 4 / 4

Perlový náhrdelník

Perly boří tabu a stávají se žádoucím svatebním dekorem. Na rčení o tom, že symbolizují nevěstiny slzy, a tudíž přinášejí smůlu, přitom můžete s klidem zapomenout – týká se to údajně jen pravých říčních perel, takže na korálky s perlově nevinnou estetikou se to samozřejmě nevztahuje. Dále už se fantazii meze nekladou, klidně se můžete odvázat a ozdobit krk dvěma nebo klidně třemi řadami.