.

. Zdroj: Profimedia.cz

....
.
.
Unavená máma Madonna.
Brigitte Macron je novou první dámou Francie.
11
Fotogalerie

Zralé ženy jsou sexy a dobývají svět aneb WHIPky jsou nové MILFky!

Stiflerova máma jakožto symbol starší ženy prahnoucí po mladém milenci patří do minulého století. Starší ženy jsou čím dál tím více vnímány jako sexy, inteligentní a žádoucí partnerky o generaci mladších partnerů. Ikonou těchto žen je pochopitelně Brigitte Macron, první dáma Francie. Vítejte ve světě WHIPs aneb “women who are hot, intelligent, and in their prime”.

Říkají, že věk je jenom číslo. Jsou krásné, chytré, sexy a zábavné. A čím dál tím více jich žije s mladším partnerem, a to někdy i o desítky let. Pravda je, že když některá z nich přizná svůj vztah na veřejnosti, pokaždé se najde někdo, kdo nad tím bude kroutit hlavou. A přitom nad opačnou variantou – starší muž a mlaďounká žena – se nepozastavuje téměř nikdo.

Své o tom ví například francouzský prezident Emmanuel Macron, který nejenže musel vyslechnout podivný kompliment z úst Donalda Trumpa, ale mnohokrát čelil nevyřčené otázce, „co proboha na své o 24 let starší ženě vidí“. „Kdyby byl náš věkový rozdíl stejný, jenže naopak – já starší a ona mladší, nepozastavil by se nad tím vůbec nikdo,“ nechal se slyšet.

Pojďme poslat toto uvažování do minulého století, vyzvala veřejnost nedávno britská spisovatelka Bibi Lynch. A s ním i tu nelichotivou zkratku MILF (Mother II'd like to f..k), případně „cougar“ (puma), termín, kterým se označují starší ženy brousící po klubech a zoufale balící mladé zajíčky.

Zralé ženy, které mají o generaci mladší partnery, nevnímejte jako legendární Stiflerovu mámu z komedie Prci, prci, prcičky. Nejsou to žádné dračice, které se vrhají na bezmocné mladíky, jak bývaly často vnímány Madonna, Mariah Carrey nebo Joan Collins.

Jsou sexy, mají jiskru a – nechtějí děti!

Naopak – jsou sexy, inteligentní, žádoucí a mají jiskru a nadhled. A mají co nabídnout. Mnohem vhodnější označení by bylo WHIP, women who are hot, intelligent, and in their prime – ženy žádoucí, chytré a v nejlepším. „WHIP je zábavnější, chytřejší a více sexy,“ uvedla Lynch v britském pořadu This Morning.

Sama má s podobnými vztahy bohaté zkušenosti. A také moc dobře ví, co starší ženy mohou mladším mužům nabídnout. Kromě zmíněného šarmu a zkušeností také pocit určité svobody. „S námi má jisté, že nebudeme chtít v nejbližších letech zakládat rodinu,“ říká s nadhledem. „A to je prostě fakt.“ A nám nezbývá, než ji v jejím úsilí podpořit a poslat Stiflerovu matku do minulého století, kam patří.