Video placeholde

Za co všechno vlastně mohou ženy?

Co má pořádný chlap udělat, když ho žena naštve, protože přestane vařit a uklízet? Přece jí jednu vrazit! A hlavně to všem pak náležitě vysvětlit, že si za to vlastně může sama! Přesně tak, jako bývalý fotbalista Lukáš Zelenka, který se právem stal hvězdou našeho pořadu. Ale není sám, kdo zaujal pitomým chováním a hloupými výroky.

Máte tříleté dítě a těšili jste se, že vám ho vezmou do školky, protože to píšou v zákonech? Tak to bylo hodně naivní. Stejně jako bylo naivní si myslet, že v roce 2018 už nikdo nebude tvrdit, že celá domácnost – hlavně teda vaření – má ležet na ženě, a pokud to nezvládá, je to její chyba. Podívejte se na to!

Podpořte náš pořad v hlasování o Křišťálovou lupu. Nominovali jste nás do dvou kategorií z těch, o kterých rozhoduje veřejnost. Díky!

Hlasovat můžete zde!

Věcí, které nás rozčilujou, je spousta a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích v 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tvl, ale kde na to vzít čas?🤯 #staykokot #dikykluci #misogyny #feminismus #čarodějnice #ničitelky #vražedkyně #lesby #feministky #timesup #brankybodykokoti

Příspěvek sdílený Branky, body, kokoti (@branky_body_kokoti),Srp 4, 2018 v 4:46 PDT

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>