Video placeholde

Vnoučata nejslavnějších ikon 20. století: Která z nich podědila podobu?

Před padesáti lety byli slavní, bohatí a celý svět je miloval. Dnes jsou ve věku babiček a dědečků anebo už nejsou mezi námi. Ale ještě jedno mají společné: Vnoučata, která přinejmenším podědila jejich podobu a šarm. Podívejte se do galerie, jak vypadá vnučka Audrey Hepburn, Alaina Delona anebo Grace Kelly. Která z nich dostojí rčení, že jablko nepadá daleko od stromu? A co pánové? Dá se zopakovat sex-appeal Steva McQueena či Gregoryho Pecka?

Rose Kennedy Schlossberg (29)

Rose je dcerou Caroline Kennedy, jediného přeživšího dítěte prezidenta J. F. Kennedyho a Jackie. Vystudovala Harvard a New York University, loni začala hrát v komediálním seriálu End Times Girls Club, který pojednává o partě holek a také o blížící se apokalypse.

Pokračování 2 / 10

Charlotte Casiraghi (31)

Charlotte je dcerou princezny Caroline, nejstarší dcery Grace Kelly a monackého knížete Rainiera. Otec jí zemřel, když jí byly tři. Studovala na pařížské Sorbonně a jejím dlouholetým koníčkem je jezdectví. Aktuálně žije v Londýně, kde pracuje jako novinářka. Mezi témata, která ji nejvíc pálí, patří udržitelnost módního průmyslu.

Pokračování 3 / 10

Quinn Tivey (31)

Quinn je synem Lizy Todd Burton a jedním z mnoha vnoučat Elizabeth Taylor, což dodnes nezapřou jeho oči (má ještě mladšího bratra, ten má však oči hnědé). Kolem let 2010 a 2011 rovněž koketoval s filmy, dnes se raději věnuje umění. Svá díla sdílí s fanoušky i na Instagramu.

Pokračování 4 / 10

Riley Keough (28)

Riley je dcerou Lisy Marie Presley a jejím dědečkem nebyl nikdo jiný než velký Elvis a babičkou jeho životní láska Priscilla Presley. Riley je herečkou, poprvé zazářila v roce 2010 po boku Kristen Stewart ve filmu The Runaways, z posledních zajímavých filmů jsou to například American Honey, Šílený Max: Zběsilá jízda nebo Loganovi parťáci.

Pokračování 5 / 10

Ethan Peck (31)

Ethan je synem Stephena Pecka a abstraktní umělkyně Francine Matarazzo a vnukem slavného Gregoryho Pecka, po němž podědil šibalský pohled. Hrát v televizi začal už jako teenager, mezi jeho známé role patří například Patrick Verona ze seriálu 10 důvodů, proč tě nenávidím (ve stejnojmenném filmu ho hrál Heath Ledger). Z filmů z posledních let patří k těm lepším například Vyměřený čas (2011).

Pokračování 6 / 10

Alyson Le Borges (31)

Alyson je dcerou Anthonyho Delona a vnučkou Alaina Delona a Nathalie Delon. Má ještě dvě sestry, ale je to právě ona, kdo nejvíc podědil delonovsky chladný, a přitom svůdný pohled. Nepřekvapí tedy, že Alyson koketuje jak s modelingem, tak s filmem.

Pokračování 7 / 10

Stella Banderas (20)

Stella je dcerou Melanie Griffith a Antonia Banderase a sestrou Dakoty Johnson, slavnou ovšem byla i její babička Tippi Hedren, která si zahrála v Hitchcockových Ptácích. Stella má zatím budoucnost před sebou, už jako dítě se však objevila ve filmu svých rodičů Crazy in Alabama, a je tedy možné, že půjde ve šlépějích slavných předků.

Pokračování 8 / 10

Steven R. McQueen (29)

Steven je synem Chada McQueena a Stacey Totem a vnukem slavného herce Steva McQueena. Je rovněž hercem, začínal v Disneyho produkci, jako teenager si zahrál například v seriálu Everwood či v CSI: Kriminálka Miami. Dnes je nejznámější díky roli Jeremyho Gilberta v seriálu Upíří deníky.

Pokračování 9 / 10

Arthur Alistair Donald (18)

Arthur je nejstarší syn Mary McCartney. Jeho tetou je slavná návrhářka Stella McCartney a jeho dědečkem ještě slavnější sir Paul McCartney (babičkou byla Linda McCartney). Arthur je ještě mladý, a tak nejvíc zajímá společenské magazíny, které ho takto zachytily před třemi lety při návštěvě jednoho z nejvíc cool barů v Londýně. Ta podoba s dědečkem je totiž pozoruhodná.

Pokračování 10 / 10

Emma Ferrer (23)

Emma je dcerou Seana Hepburn-Ferrera a vnučkou Audrey Hepburn a Mela Ferrera. Narodila se ve Švýcarsku, studuje umění a ve volnu se věnuje profesi modelky. Proměnlivé trendy jí ale nic neříkají a nedá dopustit na babiččin nadčasový styl: Sama na podzim nejraději nosí černý rolák, černé kalhoty a pohodlné balerinky.