Video placeholde

V Praze otevřeli první obchod americké kultovní značky!

Všichni milovníci americké kultovní značky Volcom se konečně dočkali! Koncem září byla otevřena zbrusu nová prodejna, která se mimo jiné pyšní tím, že je dvacátou oficiální Volcom prodejnou v Evropě. Ve východní Evropě je to pak historicky první ryzí Volcom store, otevřený dle celosvětových Volcom standardů.

Aktuálně můžete v novém obchodě vybírat z kolekcí Volcom Lifestyle, Snow nebo třeba Footwear. Na své si přijdou milovníci zimních i letních sportů a pohodlné a stylové módy. Kromě široké pánské kolekce je samozřejmě připraveno to nejlepší zboží pro ženy, a to konkrétně z kolekce XGMJ britské modelky Georgie May Jagger.

Velký důraz je také kladen na širokou nabídku většiny barev a střihů z programu Denim. V nové pražské prodejně na vás čeká několik různých střihů pánských jeans, a to od těch nejužších po ty nejširší střihy. Samostatnou kapitolou je pak nabídka Footwear – kolekce funkčních a lifestyle bot, sahající od klasických fashion kousků v nízkoprofilovém střihu přes kotníčkové podzimní modely až k funkčním zimním Gore-Tex botám do nejnáročnějších podmínek.

Nově otevřená prodejna Volcom do posledního puntíku plní přes dvě dekády používané a stále aktuální heslo: „TRUE TO THIS“. Přijď se sám přesvědčit na adresu Revoluční 5, Praha 1.

„Inspirována tvůrčím duchem byla značka Volcom založena v roce 1991 pro ty, kteří nikdy nepolevují ve věrnosti pro svou vášeň. Narodili jsme se, abychom lovili to, čemu věříme. Není to tak, že chceme, ale musíme. Máme vizi, která umí změnit překážky na příležitosti, máme tvůrčí odvahu pokoušet se o nemožné a přijmout neznámé. Tato vize nám říká, abychom šli stále dopředu, zkoušeli znovu a znovu. Všichni jsme uvnitř spojeni stejnou vnitřní silou – snahou o neustálé zlepšování. Navždy se budeme pídit za tím opojným okamžikem, kdy se naše vize stává realitou. Když svět kolem nás ztichne a během této krátké chvíle jsme více než naživu. Jsme Volcom.“

Volcom Store
Volcom Store | Zdroj: archiv firem