...

... Zdroj: Profimedia

Alena Šeredová na titulce Elle (2007)
.
3
Fotogalerie

Těhotná Serena se svlékla! Které slavné ženy se také fotily s bříškem?

Těhotenské fotky jsou populární po celém světe. Některé ženy se nechávají fotit v ateliéru, jiné zase v přírodě a některé z řad celebrit dokonce kývnou na to, že se svléknou a ukážou své bříško na titulní straně časopisu. Poslední odvážnou byla tenistka Serena Williams, ale rozhodně nebyla první. Podívejte se na její předchůdkyně!

Pětatřicetiletá Serena Williams odhodila stud a v pokročilém stádiu těhotenství zapózovala nahá pro magazín Vanity Fair. Snímky od slavné fotografky Annie Leibovitz se okamžitě staly hitem internetu. Na Facebooku nasbírala odvážná fotografie během pár hodin přes sto tisíc "lajků" a na Instagramu mají další dva snímky více než půl milionu reakcí.

Obálka srpnového vydání oblíbeného magazínu je inspirovaná cover fotografií z roku 1991, na které se tehdy odhalila herečka Demi Moore v 7. měsíci těhotenství. V raných 90. letech snímek šokoval, ale přesto inspiroval mnoho dalších slavných žen, aby v pozdějších letech kývly na podobné nabídky.

Jednou z nich byla i v roce 2007 česká topmodelka, která dobyla svět, Eva Herzigová. Ta sice nebyla tak odvážná jako některé její kolegyně ze showbyznysu, ale i ve spodním prádle a krátkém svetříku byla fotka dostatečně svůdná a provokativní.

Podívejte se na všechny těhotné slavné ženy, které ozdobily obálky světových magazínů:

Těhotná Serena se svlékla! Které slavné ženy se také fotily s bříškem?

...
... | Zdroj: Profimedia
Alena Šeredová na titulce Elle (2007)
Alena Šeredová na titulce Elle (2007) | Zdroj: Archiv
.
. | Zdroj: internal