.

. Zdroj: picasee.cz

Silikonový, obrázkový nebo s vlastní fotkou? Pořiďte smartphonu stylový kabátek

Chytrý telefon v současnosti vlastní skoro každý. Mnohým ale schází originální kryt, který telefon jednak ochrání, ale také mu dodá osobitý vzhled. Poradíme vám, kde si můžete navrhnout vlastní design obalu na telefon třeba s fotkou rodiny, partnera, domácího mazlíčka nebo oblíbené kapely.

Zatímco někteří považují obal na mobil za čistě praktickou záležitost, u které je vzhled až na druhém místě po funkčnosti, pro jiné je naopak design prvořadý. Pokud patříte do druhé skupiny, nabídka e-shopu Picasee.cz vás nenechá chladnými.

Nedáte smartphone z ruky? Pořiďte mu stylový kryt.
Nedáte smartphone z ruky? Pořiďte mu stylový kryt. | Zdroj: Shutterstock

Kromě „obyčejných“ krytů na telefon si v tomto e-shopu můžete nechat vytvořit originální kousek s vlastním motivem nebo fotkou podle vašeho přání. Váš smartphone tak může zdobit oblíbená momentka, fotka oblíbené kapely nebo obrázek fotbalového týmu, kterému fandíte. Fantazii se meze nekladou!

Na stránkách e-shopu najdete kryty na stovky modelů chytrých telefonů od devíti nejznámějších výrobců – Apple, Asus, Honor, Huawei, LG, Nokia, Samsung, Sony či Xiaomi. Nechybí mezi nimi novinky, jsko jsou třeba Apple iPhone XS Max nebo jeho konkurent Samsung Galaxy S9 Plus, ani starší modely.

.
. | Zdroj: picasee.cz

Který materiál je nejlepší?

Vybírat můžete mezi slilikonovými a plastovými pouzdry. Který materiál je lepší? Oba mají svá pro a proti. Silikonový obal, který lidé při nákupu v Picasee.cz volí nejčastěji, je příjemně měkký a poddajný, má protiskluzový povrch a díky pružnosti, která zabraňuje prasknutí, dokáže utlumit případný pád telefonu. V e-shopu máte na výběr mezi černýou, poloprůhlednou i zcela průhlednou variantou.

Plastový obal může působit bytelnějším dojmem, na omak je hladký a nijak se neroztahuje. Ale jeho slabinou je relativní křehkost, která může způsobit jeho prasknutí.

.
. | Zdroj: picasee.cz

Perfektní zpracování, rychlé doručení, a navíc krásně zabaleno!

Spokojení zákaznící e-shopu Picasee.cz se shodují na tom, že je příjemně překvapila jak vysoká úroveň zpracování obalů, tak i rychlost doručení a bezproblémová komunikace s prodejcem. Třešnickou na dortu je luxusní balení – každý kryt je dodáván v luxusní dřevěné černo-zlaté krabičce. Pokud neradi kupujete zajíce v pytli, můžete si další recenze přečíst ZDE.

.
. | Zdroj: picasee.cz

Vysoutěžte si kryt podle vlastního výběru

Zaujaly vás obaly Picasee? Zkuste své štěstí a zapojte se do soutěže, kterou e-shop každý měsíc pořádá na svém Instagramu @picasee.eu. Jak na to? Stačí na svém účtu nasdílet fotku krytu s vlastním designem a označením @picasee.eu. Picasee každý měsíc vylosuje jednoho výherce, který obdrží kryt dle vlastního výběru. Tak hodně štěstí!