Video placeholde

Růžové číslo časopisu Moje psychologie přispělo sdružení Mamma Help částkou 140 000 Kč!

Divadelním představením Líbánky na Jadranu vyvrcholila akce časopisu Moje psychologie, která byla zaměřena na prevenci rakoviny prsu. Projektu "Cítit se krásná" se zúčastnilo sedm žen, do jejichž života tato zákeřná nemoc vstoupila. Všechny se s ní ale statečně popraly a nebály se sdílet svůj příběh s ostatními. 

Partneři projektu, kteří inzerovali v Růžovém čísle časopisu Moje psychologie věnovaném ženám s rakovinou prsu, přispěli svou účastí na pomoc sdružení Mamma HELP. Jako formu poděkování zvolilo vydavatelství Czech News Invest pozvání na představení divadla Studio DVA Líbánky na Jadranu s Evou Holubovou, Bohumilem Kleplem, Marikou Šoposkou a Vaškem Jílkem v hlavní roli. Klienti dostali lístky na představení jako dárek a přišli se pobavit se svými blízkými společně s běžným publikem. Akce proběhla 26. října 2017.

Na závěr představení vystoupila zástupkyně sdružení Mamma HELP Ing. Lucie Milaberská, která poděkovala všem, kteří se na akci podíleli a pomohli tak nemocným. Šéfredaktorka časopisu moje psychologie Bára Šťastná předala všem ženám osobní dárky od partnerů projektu jako poděkování za jejich účast. Děkujeme partnerům Garmin, Duch hraček, Philips, Esthé, Marks Spencer, Vichy a Kombe.

Podívejte se, jak to na celé akci probíhalo:

Video placeholde