Video placeholde

Přijde i Pavlína! Sledujte live stream s finalisty MasterChef Česko

Fandíte jídlu a šikovným kuchařům? Pusťte si live stream s finalisty reality show MasterChef Česko! Nejúspěšnější účastníci populární kulinářské soutěže budou živě odpovídat na otázky 6. prosince od 20 hodin na Mall TV.

Jaké to je, být amatérský kuchař a najednou se ocitnout mezi těmi nejlepšími v reality show MasterChef Česko? Jaké je vaření pod obrovským tlakem a před kamerami i zraky přísných porotců? Jak vypadá zákulisí kulinářské soutěže a jak může člověku změnit život? Nejen na to budou odpovídat finalisté MasterChef Česko v live streamu Mall TV už 6. prosince.

Hosty živého přenosu budou vítěz 1. řady soutěže Roman Kotlář, finalistka 2. řady Lucie Micková, vítěz 2. řady Jiří Halamka, finalistka 3. řady Lea Siekel Skálová, vítězka 3. řady Kristína Nemčková, finalistka 4. řady Pavlína Lubojatzky a vítěz 4. řady Roman Staša. Moderovat bude finalista 1. řady pořadu a šéfredaktor časopisu F.O.O.D Jiří Hilgart. Stream můžete sledovat přímo na webu Mall TV nebo na všech jejích sociálních sítích od 20 hodin.