.

. Zdroj: internal

Diana i Audrey Hepburn: Nejkrásnější retro fotky z líbánek slavných!

Svatební sezóna je v plném proudu a s ní samozřejmě i pravděpodobně nejpříjemnější část svatebního kolotoče – romantické líbánky. Podívejte se, kde a s kým trávily svatební cestu princezna Diana, Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor nebo Marilyn Monroe.

Pokračování 2 / 7

Audrey Hepburn a Mel Ferrer

Fotografie z líbánek legendární herečky a módní ikony Audrey Hepburn a jejího manžela, herce a režiséra Mela Ferrera z roku 1954.

Pokračování 3 / 7

Princezna Diana a princ Charles

Princezna Diana a princ Charles strávili líbánky na skotském zámku Balmoral. Tato fotografie vznikla přesně 19. srpna 1981.

Pokračování 4 / 7

Elizabeth Taylor a Mike Todd

Herečka Elizabeth Taylor si užila hned několik svatebních cest. Vdávala se totiž celkem osmkrát. Se svým třetím manželem Mikem Toddem jela na svatební cestu do Mexika.

Pokračování 5 / 7

George Harrison a Pattie Boyd

Člen legendární kapely Beatles, George Harrison vzal v roce 1966 svou manželku, tehdejší modelku Pattie Boyd na svatební cestu na exotický Barbados.

Pokračování 6 / 7

Marilyn Monroe a Arthur Miller

Ikona Marilyn Monroe se vdávala celkem třikrát. Se svým prvním manželem, dramatikem a esejistou Arthurem Millerem strávila líbánky v Connecticutu. Na fotografii se novomanželé zrovna chystají na piknik.

Pokračování 7 / 7

Brigitte Bardot a Jacques Charrier