Video placeholde

Lepší facky nežli stát a další věci, co nás štvou

Situace se nám pomalu rozvolňuje, a tak přichází čas zase na nějaký ten pěkný humor. Lidi se už chtějí bavit, a tak vytáhneme ze škapulíře stereotypních fórů nějaký ten extra blbý a pošleme ho do světa, že? Naštěstí vše pečlivě sledujeme a ty nejblbější vám s radostí přinášíme!

Tak třeba od provařené sexuoložky Janáčkové jsme se dočkali rádobyhumorného návodu na to, jak genderově neutrálně vychovávat děti. Chachá, hlavně jim dát jméno jako Jablko nebo Září. A tím její humor zdaleka nekončí.

Starosta japonské Osaky na hloupé vtipy čas nemá, zajímá ho, jak zkrátit čas nakupování v obchodech s potravinami, aby se mu tam lidi moc nepromořovali. Pro nápady chodí také zřejmě do banky šovinismu – a jedeme dál! Třeba k prasákovi, který zcela bez úsměvu na rtu prohlásil, že lepší facka v rodině než stát, který zasahuje do její autonomie. Tleskáme a posíláme klíčenku!

A mimochodem, jsme i na Instagramu ;-)

Věcí, které nás točí, je spousta, a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!