Video placeholde

Jsou věřící stejná menšina jako homosexuálové? A které další věci nás štvou?

Tak schválně, kdo si vysloužil prasáka týdne tentokrát? Ostřílený matador této kategorie za svoje řečičky o menšinách, nebo muž s krycím jménem "ten, který neumí znásilnit prezidenta"? A co dalšího vás čeká v novém dílu pořadu Branky, body, kokoti?

Přestavte si, že máte skvělé bonbony, které milují holky, kluci, rodiče i prarodiče, a vy tak jako přemýšlíte, jak zvednout jejich prodej. Co vymyslet originálnějšího než udělat růžovou krabičku pro holky a modrou pro kluky! Uáááu, to aspiruje na kampaň století! Dáte nám určitě za pravdu, obzvlášť po té, co uvidíte ty doplňující slogany a obrázky!

A jako bonus v dnešním díle ještě přineseme vhled do nitra jednoho samozvaného inženýra lidských duší a obhájce tradiční rodiny. Na rovinu? Takový svět bychom nechtěly navštívit ani v hororové počítačové hře!

Věcí, které nás rozčilují, je spousta, a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích v 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Rovnoprávnost v praxi 😅👦👧👽 #washyourhands #equality #genderequality #weareallpeople #weareallaliens #feminismus #dontbeadick #nebudkokot #weforshe #weforhe #weforus

Příspěvek sdílený Branky, body, kokoti (@branky_body_kokoti),Úno 11, 2019 v 11:51 PST

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>