Instagram

Instagram Zdroj: iStock

Jak se stát hvězdou Instagramu bez polonahých selfíček, luxusních večeří i exotických dovolených

Ty tam jsou zřejmě doby, kdy platilo, že první dojem znovu neuděláš. I když on vlastně rozhoduje pořád, jen ne v osobním kontaktu, ale v on-line prostoru. A tak k totálnímu společenskému znemožnění stačí jediná fotka! Jak se takového trapasu vyvarovat a čím naopak zaujmout, prozrazuje populární cestovatel Ladislav Zibura.

Ten má v nohách nejen tisíce kilometrů, ale na kontě také čtyři knihy a na Instagramu bezmála 70 tisíc sledujících. Takže není pochyb o tom, že ví, co dělá. Sledujte jeho promyšlenou hru o lajky v novém stejnojmenném pořadu internetové televize Mall.tv.

„Můj život může žít kdokoli. Bydlím v 1kk ve Vršovicích, chodím pěšky, nevyhledávám žádné extrémy a na cestách se snažím utrácet, protože je to podle mě slušný k těm zemím, kde jsem, ale stejně tak by šlo cestovat nízkonákladově. A taky nejsem nijak zvlášť hezkej, jsem prostě úplně normální člověk,“ vyvrací osmadvacetiletý Ladislav Zibura mýtus o tom, že pro úspěch na Instagramu, který je založený na sdílení fotek a krátkých videí, tzv. storíček, je potřeba svléknout se do spodního prádla, odletět na exotickou dovolenou, povečeřet v nejdražší restauraci široko daleko nebo aspoň použít několik realitu přikrášlujících filtrů.

Čím si získal bezmála 70 tisíc followerů a co nejčastěji sdílí, prozrazuje na internetové televizi Mall.tv. Jeho upřímnost je přitom odzbrojující. A nejen jeho! Nový pořad Hra o lajky má celkem osm dílů a každá epizoda se věnuje jiné sociální síti a tomu, jak na ní uspět i na co si dát pozor. Nejde přitom o žádné teoretické mudrování, stejně jako @princladik karty na stůl vyložili i další populární influenceři od tiktokerky Míny přes Alberta Čubu až po Dádu Patrasovou nebo Miroslava Kalouska. Na jejich skutečnou herní taktiku se podívejte na www.mall.tv.