.

. Zdroj: ELECTROLUX, s.r.o.

.
2
Fotogalerie

Jak na zdravý domov? Vsaďte na elegantní čističky vzduchu

Důležitost čistoty vzduchu a především zdravého prostředí v našich domovech je stále na prvním místě a v zájmu naší pozornosti. Proto Electrolux představuje novou řadu čističek vzduchu, jejichž oceněný 360stupňový systém proudění vzduchu zachycuje bakterie, znečišťující látky a alergeny. Vedle inovativních funkčních vlastností vynikají nové čističky vzduchu i svým prémiovým skandinávským designem, který se dokonale přizpůsobí vašemu domovu.

Oceněný skandinávský design ve vašem pokoji

Elegantní design a inovativní technologii už přinesla na trh v roce 2020 již dříve oceněná čistička vzduchu Electrolux Pure A9. Ale nová řada Well A7 a Well A5 překvapuje navíc novými tvary a barvami. Cílem bylo vytvořit řadu, která překoná vaši zažitou představu, jak má čistička vzduchu vypadat. Díky inspiraci z přírody a použití dřeva, tkanin a prvotřídních materiálů je design nové řady čističek vzduchu Well A7 a Well A5 promyšlený a jedinečný. Barvy jsou uklidňující a vybrané tak, aby přirozeně doplňovaly váš interiér. Prémiový látkový potah je navíc vyroben z recyklovaných PET lahví. Není tedy náhodou, že nová řada čističek byla oceněna porotou dvou cen, iF Design Awards 2021 a tolik vyhledávané ceny RedDot Design Award.

.
. | Zdroj: ELECTROLUX, s.r.o.

Přenosná a přizpůsobivá

Nové čističky Well A7 a A5 jsou promyšleně navrženy tak, aby se přizpůsobily vašemu interiéru. Skvělou doplňkovou výbavou jsou designové sady, se kterými si přední kryt, držadlo a nožičky můžete vybrat tak, aby vše přesně odpovídalo vašemu životnímu stylu, vkusu a představám. Je jen na vás, zda si z čističky vytvoříte designový kousek, který bude dominovat vašemu pokoji, nebo dáte přednost jejímu dokonalému splynutí s okolím. Modely jsou navíc lehké a lze je snadno přenášet z místnosti do místnosti, položit na podlahu nebo upevnit na zeď.

Dokonalá rovnováha mezi funkčností a krásou

Nová řada čističek vzduchu Well A7 a Well 5 je navržena tak, aby poskytovala vyšší úroveň čistoty a pohodlí ve vašem domově, ve kterém trávíme vzhledem k situaci stále více času. Díky přirozenému proudění vzduchu a 360stupňovému systému nasávání s 3D ventilátorem dosáhne doslova do všech koutů vašeho pokoje.

-
- | Zdroj: ELECTROLUX, s.r.o.

Model Well A7 je zároveň vybaven pětistupňovým systémem filtrů a Well A5 čtyřstupňovým, díky čemuž jsou oba modely vysoce účinné proti nejběžnějším „dráždidlům” ve vzduchu, jako jsou jemné částice, bakterie a pachy, bez kterých se určitě doma rádi obejdete. Well A7 tak dokáže efektivně vyčistit vzduch ve vašem pokoji dokonce za pouhých sedm minut*.

Brilantní technologie s překvapivě tichým chodem

Citlivá technologie senzorů nepřetržitě měří a monitoruje úroveň kvality vzduchu v místnosti a automaticky upravuje rychlost čištění tak, abyste se vždy vrátili domů do zdravého vnitřního prostředí.

Světelný LED pás poskytuje zpětnou vazbu o kvalitě vzduchu v reálném čase a zobrazená barva na první pohled ukazuje jeho okamžitý stav. Díky hladinám zvuku 24 dB(A), podobným jemnému dešti, byly nové čističky Well navrženy tak, aby nerušily atmosféru v žádné místnosti. Vy si pohodlně můžete sledovat televizi, zatímco čistička se v tichosti stará o zdravé prostředí, aniž by to ovlivnilo její výkon.

.
. | Zdroj: ELECTROLUX, s.r.o.

Buďte stále v kontaktu

Ať už jste doma nebo na cestách, v aplikaci Wellbeing stále můžete sledovat a optimalizovat kvalitu vzduchu u vás doma. Jednoduše tak zkontrolujete aktuální stav čištění vzduchu a nastavíte nebo upravíte vaše preference. S aplikací Wellbeing tak máte vše pod kontrolou prakticky odkudkoli, dokonce vás upozorní i na potřebu výměny filtru. Dostupné modely nové řady čističek vzduchu Well A7 a Well A5: WA51-304WT, WA71-305DG, WA71-305GY najdete na www.electrolux.cz.