Giovanna Battaglia Engelbert a její převedení módního výstřelku do reality

Giovanna Battaglia Engelbert a její převedení módního výstřelku do reality Zdroj: Instagram @bat_gio/Profimedia.cz

Hlava Gucci vyvolala na Instagramu vlnu parodií. Legraci si dělají i módní ikony

Módní přehlídka Gucci, na které model s modelkou nesli v ruce dokonale přesnou repliku své vlastní hlavy, bezpochyby šokovala. Některým lidem to přišlo jako geniální nápad, jiným nechutné a morbidní. A pak je tu třetí názorová skupina, která je nám Čechům možná nejbližší. Ta, která si z toho začala dělat srandu. 

„Jdu někam koupit svoji hlavu, když se to teď nosí.“ V podobném duchu vtipkovali lidé na Facebooku, když viděli fotky z přehlídky Gucci pro následující podzim a zimu. Kdo by čekal, že návštěvníci přehlídky, kteří byli přímo u toho, naopak budou jako jeden muž seriózně přikyvovat, jak skvělý nápad se zrodil v hlavě kreativního ředitele Gucci Alessandra Micheleho, ten se mýlil. Hned po přehlídce se totiž Instagram začal plnit parodiemi na „uříznutou hlavu“, přisadily si například módní redaktorky Giovanna Battaglia Engelbert nebo Anna dello Russo. A tento excentrický doplněk můžete mít i vy, alespoň na fotce! Podívejte se, jak je to jednoduché!

From Runway to Reality ! @gucci If you want to be HEAD of Fashion here is How to wear the hottest accessory of the season #batsisters #gucciChallenge anyone ??

Příspěvek sdílený Giovanna Battaglia Engelbert (@bat_gio),Úno 23, 2018 v 6:05 PST

A party wouldn't be a party without @sanpellegrino_official @heavensake! Wearing @giuseppedimorabito_official #ADRNight #ADRBook #ADRAuction #TastefulMoments #HeavenSake

Příspěvek sdílený Anna Dello Russo (@anna_dello_russo),Úno 24, 2018 v 4:44 PST

Anna Herself and I ... @anna_dello_russo 2 heads is better than one #moreisGlaMore #guccichallenge ABOUT LAST NIGHT #guccimoment Ho preso la testa per Anna pic by @stefanotrovati

Příspěvek sdílený Giovanna Battaglia Engelbert (@bat_gio),Úno 25, 2018 v 6:08 PST

Cut-throat 🔪🔪🔪🔪🔪 @Gucci

Příspěvek sdílený Chloe Hill (@chloechill),Úno 24, 2018 v 1:16 PST

Sorry about that! 😂 I’m Gucci Gang! 👊🏼 | @vanessasiqueiraribeiro @stephaniezgarcia ❤️ | #GucciChallenge

Příspěvek sdílený ANNA STEVANATO (@annastevanato),Úno 24, 2018 v 7:41 PST