Rachel Bloom

Rachel Bloom Zdroj: profimedia.cz

Herečku Rachel Bloom odmítli návrháři obléknout na Emmy! Šaty si koupila sama

Talentovaná herečka, producentka a textařka Rachel Bloom (30) září v hudebním komediálním seriálu Crazy Ex-Girlfriend. Za svou roli dokonce získala Zlatý glóbus, ale to je zřejmě stále méně podstatné než velikost jejího oblečení. Přestože má po celém světě miliony fanoušků a patří mezi nejtalentovanější ženy dnešní doby, módní návrháři jí odmítli půjčit šaty na předávání cen Emmy právě proto, že její proporce neodpovídají ideálům. 

Rachel Bloom
Rachel Bloom | Zdroj: profimedia.cz

Přímo na červeném koberci prozradila pro magazín E!, proč si šaty na rozdíl od všech svých kolegyň pořídila sama. "Gucci mi nechce půjčovat šaty a já po nich tak moc toužila, že jsem si je zkrátka došla koupit. Občas je trochu nevýhoda nemít velikost nula!"

Později však na svém Twitteru uvedla, že o půjčení šatů ani nežádala, takže nebyla přímo odmítnuta. Všeobecně se však ví, že Gucci své modely půjčuje jen velmi zřídka. Možná se jen snažila zachránit vzniklou situaci, možná je opravdu o půjčení nepožádala. To se zřejmě nedozvíme, ale jestli Gucci opravdu odmítá oblékat ženy s křivkami, není to pro ně zrovna dobrá vizitka. Především v dnešní době, kdy se bojuje za změnu ideálů krásy ve prospěch ženských tvarů.

Rachel zároveň přiznala, že to není poprvé, co si šaty musela koupit. A nakonec dodala: "Moje tělo je zdravé, moje velikost je naprosto normální, ale když stojím vedle modelky, vypadám obézně!"