Video placeholde

Chceš ju? Opi ju! A ty máš šanci ho dostat do chomoutu! Co dalšího nás štve?

Víte, proč jsou někteří lidé na kluky i na holky? Protože už nevědí, co by tak samou nudou dělali. Každopádně takhle to funguje ve světě, v němž žije slovenský katolický kněz Marián Kuffa. Nešlo to jinak, prasák míří za naše východní hranice. Tamtéž zdravíme i neodolatelného svůdce Vlada, zatímco doma nás dojala známá sexuoložka Laura. Užijte si nový díl vašeho oblíbeného pořadu Branky, body, kokoti. 

Svět je vlastně úplně jednoduchej. Kluci chtějí holky dostat do postele, holky si je chtějí omotat kolem prstu a to je tak všechno. Ale my si z toho můžeme dělat legraci a pořádně to takovým názorům natřít.

A jako bonus posíláme jeden tradiční hit, který se hraje kolem Vánoc a který teď v Americe zakázali, protože si mysleli, že je o znásilnění. A on není, akorát to někdo přehnal tentokrát zase na druhou stranu. Takže bacha, baby, it is cold outside.

Věcí, které nás rozčilujou, je spousta a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích v 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tvl, ale kde na to vzít čas?🤯 #staykokot #dikykluci #misogyny #feminismus #čarodějnice #ničitelky #vražedkyně #lesby #feministky #timesup #brankybodykokoti

Příspěvek sdílený Branky, body, kokoti (@branky_body_kokoti),Srp 4, 2018 v 4:46 PDT

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>