Moje psychologie

Moje psychologie Zdroj: red

Moje psychologie
Moje psychologie
Večer s Růžovým číslem časopisu Moje psychologie v Divadle ABC.
Večer s Růžovým číslem časopisu Moje psychologie v Divadle ABC.
Večer s Růžovým číslem časopisu Moje psychologie v Divadle ABC.
21
Fotogalerie

Moje psychologie opět pomáhá ženám s rakovinou prsu. Můžete i vy!

Letos jsme již poosmé připravili speciální říjnové vydání časopisu Moje psychologie, které je zaměřeno na podporu žen s rakovinou prsu. Při této příležitosti proběhl v úterý 6. října také slavnostní večer v pražském Divadle ABC.

Tak jako každý rok i letos Moje psychologie podpořila pacientky s rakovinou prsu. Tentokrát to bylo prostřednictvím projektu Bellis, který je součástí Aliance žen s rakovinou prsu. Zástupkyně projektu, pacientky i úspěšně vyléčené ženy, s jejichž příběhy se naši čtenáři mohli seznámit na stránkách říjnového vydání, jsme spolu s inzertními partnery a dalšími milými hosty pozvali do Divadla ABC.

Redaktorka Monika Otmarová jim společně s Adélou Peluhovou, organizátorkou slavnostního večera, v prostorách divadla předaly dárky od inzertních klientů. Ale to nebylo zdaleka všechno! Před zahájením samotného divadelního představení na jevišti spolu s ředitelem divadla Danielem Přibylem vystoupily šéfredaktorka časopisu Klára Antošová a koordinátorka projektu Bellis Petra Svobodová a společně poděkovaly obchodním partnerům za to, že jsme díky jejich aktivitám mohli věnovat na konto projektu Bellis 10 % z inzertních příjmů a zároveň 1 Kč z každého prodaného výtisku. Letos jsme tak zatím přispěli částkou 103 000 Kč.

Video placeholde

Slavnostní večer nakonec vyvrcholil představením Romeo a Julie – nejslavnější Shakespearovou tragédií o nešťastné lásce v rozeštvaném světě s Terezou Marečkovou a Zdeňkem Piškulou v titulních rolích.

Přispět a pomoci pacientkám s onkologickým onemocněním můžete i vy, naši čtenáři, a to zakoupením aktuálního říjnového čísla Mojí psychologie, které najdete právě na stáncích. Koupit ho můžete také v naší on-line trafice. Doručení až do schránky, poštovné zdarma.

.
. | Zdroj: Archiv Mojí psychologie