Jsi ten nejkrásnější na světě.

Jsi ten nejkrásnější na světě. Zdroj: Pexels

Co o nás píšou muži na internetu? Nejsou to takoví drsňáci, jak se tváří!

Tváří se jako mistr světa amoleta, přitom nejraději usíná v objetí své přítelkyně a dojímají ho filmy se smutným koncem. O kom, že se to tady bavíme? O normálním chlapovi, který ještě nevymřel, a ba co víc - není jich málo. Tedy: alespoň to tak vypadá, když si projedete některé internetové diskuse. 

O čem si myslíte, že se baví chlapi v hospodě? Tam jsou za největší drsňáky a nikdo si asi nedělá iluze o tom, jaké výrazy tam občas můžou létat. Ale jakmile je skryje anonymita internetu, v diskusích se svěří i s takovými věcmi, které byste nečekaly. Vybraly jsme pro vás pár specialit, které se v různých variantách objevovaly častěji.

Pokračování 2 / 7

Každý chce být občas lžičkou

„Občas chceme být malou lžičkou,“ píše v diskusi uživatel s nickem vagarp. Nejde o žádnou erotickou fantazii, ale čistě o pozici, při které pár leží na boku a jeden objímá kolem pasu druhého. Většinou je to v pozici muž objímající ženu. Podle diskutujících jsou to ale právě muži, kteří občas potřebují být ti ochraňovaní. Vůbec nám nevadí vás objímat a schoulit si vás v náručí, abyste se cítily bezpečně. Ale občas prostě potřebujeme, abyste i vy ochraňovaly nás, píše thinnestspoon. Jejich názory jsou několikrát potvrzeny dalšími diskutéry.

Muži chtějí nejen objímat, ale i být objímáni.
Muži chtějí nejen objímat, ale i být objímáni. | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 7

I muži to potřebují

„I chlap potřebuje slyšet lichotku týkající se jeho vzhledu. I když jen malinkou,“ píše -eDgAR-. Máme ve zvyku chválit muže za to, jací jsou borci, jak nám pomáhají, jsou šikovní, uvařili nejlepší guláš na světě... Ale kdy jste svému chlapovi naposled řekla, že je krásný? Nebo že mu to sluší?

Jsi ten nejkrásnější na světě.
Jsi ten nejkrásnější na světě. | Zdroj: Pexels

Pokračování 4 / 7

Erekce není vždycky o vás

„Jestliže nemáme erekci v daný moment, neznamená to, že byste se nám snad nelíbily nebo že bychom to nechtěli. Občas to ale prostě není tak jednoduché,“ píše washington_breadstick. Což nás trochu uklidňuje. Selhání při sexu si totiž mnohem osobněji bereme někdy právě my, ženy. Tak na nás ale třeba v tu chvíli dvakrát mrkněte, abychom pochopily, že to není o nás. My si to totiž občas myslíme, že celý vesmír je vlastně dost o nás.

To není tvá vina, zlato.
To není tvá vina, zlato. | Zdroj: Shutterstock

Pokračování 5 / 7

Nejsme tak sebejistí

Kdyby byla ve slovníku u slova „sebejistota“ fotografie, pravděpodobně by na ní byl znázorněný jakýkoli muž. Ale chyba lávky. „My o sobě také občas pochybujeme. Úplně stejně jako vy samy o sobě,“ píše se v jedné diskusi. No, budeme dělat, že těmto slovům věříme. Pravděpodobně to asi dokážete lépe skrývat než my. Anebo ne? Jste si jistí?

I oni o sobě občas pochybují.
I oni o sobě občas pochybují. | Zdroj: iStock

Pokračování 6 / 7

Nehledejte skryté významy

Jestli umí někdo číst mezi řádky lépe než ženy, tak mi ho ukažte. Když chceme, dokážeme totiž za větou „Dneska je hezky, škoda že nemáme zahradu“ vidět schválenou hypotéku a postavené základy rodinného domu. Ale muži nás před tím varují. „Nehledejte nikde skryté významy nebo jiné výklady toho, co říkáme. Protože to, co říkáme, je zároveň to, co tím myslíme,“ píše downundermonkey. Stejně tak v jejich případě mlčení neznamená vůbec nic. Což se nedá často říct o nás, že jo.

Kdo by občas neviděl skryté významy, že jo.
Kdo by občas neviděl skryté významy, že jo. | Zdroj: iStock

Pokračování 7 / 7

Bolest je pořád bolest

„Fakt, že jsme fyzicky větší a silnější, ještě neznamená, že nás kopání, mačkání, štípání a podobné lotroviny nebolí. Bolí! Nejsme skála nebo dřevo. Bolest je furt stejná,“ píše geode. No, tak za tohle se vám tedy omlouváme, pánové. My si totiž občas myslíme, že jste nerozbitní a naše malinké pěstičky vám nemůžou ublížit. Dáme si pozor!

Jsou to takoví naši malí bolístkové.
Jsou to takoví naši malí bolístkové. | Zdroj: iStock