Poznáte, že je myšlenkami u jiné?

Poznáte, že je myšlenkami u jiné? Zdroj: Shutterstock

5 příznaků emoční nevěry. Poznáte, že je váš vztah v ohrožení?

Emoční nevěra se v poslední době rozšířila kvůli sociálním sítím, internetu a mobilním telefonům. Poradíme vám, jak poznat, že je váš partner v myšlenkách u jiné ...

Nevěra, kde jde o city, je nebezpečnější než pouhý sexuální úlet. Nejde totiž jen o fyzickou přitažlivost, ale hlavně o duševní souznění. A zaujetí jinou osobou může vztah výrazně narušit.

Buďte ve střehu a odhalte emoční nevěru včas. Tohle je 5 příznaků, které byste rozhodně neměla přehlížet:

1. Sex je jiný

Pokud ve vašem sexuálním životě dojde k výrazným změnám, je načase zpozornět. Něco jiného jsou experimenty v milování, ale rapidní změna v jeho touhách, potřebách a preferencích je podezřelá. A nemusí se jednat o snížení zájmu o vás, ale i o pravý opak. Může jít o znamení, že se vám snaží něco vynahradit.

Pokračování 2 / 5

2. Bez mobilu ani ránu

Emoční nevěry se lidé velmi často dopouštějí prostřednictvím sociálních sítí a esemesek. Mobil, tablet, počítač… To jsou prostředky, které k tomu váš partner potřebuje. Pokud náhle začne pečlivě dbát na to, aby se vám jeho mobil či jiný technologický skvost nedostal do vašeho zorného pole, je to opět znamení, které není dobré nepodceňovat.

Pokračování 3 / 5

3. Začal být uzavřený

Přestali jste si povídat o práci a o všem možném? A je na vině on? Opět je důvod zbystřit.

Pokračování 4 / 5

4. Mění názory

Máte pocit, jakoby z něho byl jiný člověk? Jeho názory na cokoli se rapidně změnily. Zajímá se zničehonic o věci, které ho dříve nechávaly v klidu?

Pokračování 5 / 5

5. Stal se velmi kritickým

Najednou máte pocit, že na vás vidí spíš negativa, nepochválí, neocení vás, naopak jste jen terčem jeho kritiky.