krivda

krivda

S těmito lidmi musíte jednat opatrně! Která tři znamení zvěrokruhu nikdy neodpustí křivdu?

Zatímco udržet si zášť po celý život je poměrně snadné, odpustit a zapomenout vyžaduje velkou odvahu a vnitřní sílu. Následující znamení zvěrokruhu to ale prostě nedokážou, i kdyby chtěla. Proto si dejte pozor, jak s nimi zacházíte.

Blíženci

Blíženci jsou dobrosrdeční lidé, ale jsou známí tím, že dokážou chovat zášť. Mají silnou vůli, když jde o to, aby nezapomněli, co jim kdo provedl. K tomu se přidává pocit, že je dobře takové lidi ze života odstranit. Nemají rádi, když někdo bere jejich přátelství jako samozřejmost.

Blíženci.
Blíženci. | Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Býk

Ani Býci lidem neodpouštějí. Věří, že pokud člověk ublíží jednou, může to udělat i podruhé. Proto s takovým člověkem raději zpřetrhají vazby. Dokonce se může stát, že už ho nikdy v životě nebudou chtít vidět.

Býk.
Býk. | Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Kozoroh

Kozorohové neodpouštějí snadno. Pokud jste jednou zradili jejich důvěru, možná ji budete jen těžko získávat zpět. Budou si pamatovat všechno, co jste provedli, a možná se vám i pomstí. Pokud se k nim však budete chovat hezky, jsou to ti nejmilejší lidé, jaké kdy potkáte. Prostě věří, že je správné dát zrádcům ochutnat jejich vlastní medicínu.

Kozoroh.
Kozoroh. | Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

VIDEO: Co čeká vaše znamení v lásce v roce 2024?

Video placeholde