Ingredience:
jedna velká cuketa, sůl, pepř, olivový olej
Postup:
1. Pokud máte v kuchyni spiralizér, nastává právě teď jeho chvíle. Krouhat cuketu ale můžete samozřejmě i pomocí škrabky na brambory.
2.Cuketu omyjte, rozkrojte napůl a odstraňte konce. Na spiralizéru vytvořte spirály nebo nakrájejte tenké nudle.
3. Rozpalte pánev, na porci vám postačí lžička olivového oleje nebo pánev lehce olejem posprejujte.Tenké špagety stačí restovat dvě minuty, nudle tři až čtyři minuty, aby zůstaly křupavé.
4. Přidejte sůl a pepř a servírujte jako klasické těstoviny. Naaranžujte je na talíř a nahoru přijde omáčku. Zkuste třeba klasickou boloňskou nebo cudle promíchejte s výborným zeleným pestem a navrch přidejte orestované krevety.