.

. Zdroj: Potten & Pannen - Staněk

Připravte si výjimečné stolování na Velikonoce

Je u nás zvykem svátečně nazdobit spíš vánoční stůl, ovšem proč si neudělat pořádnou parádu i na Velikonoce. Stejně jako betlém, Santa a jiné vánoční tematické postavičky zdobí vánoční tabuli, mohou nám dělat radost i zajíčci a vajíčka. Přivítejte jaro s originálním nádobím nejlepší kvality.

Velikonoční stůl s Villeroy & Boch

Jestli toužíte skutečně po originálním a nazdobeném stole, vsaďte na firmu, které s respektem k tradicím vytváří jedinečné kolekce nádobí, jež se mohou stát rodinným pokladem, a ten bude ve vaší rodině putovat i po několik generací. Jeho kvalita to zaručuje. Duch Villeroy & Boch Velikonoce se nese ruku v ruce s linií Bunny Family a Spring Fantasy. Každá z edic Villeroy & Boch je důmyslně propracovaná. Ať se jedná o vánoční či velikonoční linii. Každý rok se objevují nové motivy, které však promyšleně korespondují s minulými kolekcemi, takže je můžete krásně doplňovat. Velikonoční stůl Villeroy & Boch letos přivítá nové postavičky rodinky babičky Emmy, dědy Hanse a vnoučat Anny, Maxe a Paula. Hravé decentní, krásné kresby, jež nejsou nijak kýčovité. Naprosto respektují možnost kombinací, proto nijak nehýří výraznými barvami. Něžnost je vetknutá i do květinových vzorů linie Villeroy & Boch Colourful Spring či v kolekci Spring Awakening. Potěší vás velikonoční dekorace v podobě konvičky, servírovacího setu i svícnů.

.
. | Zdroj: Potten & Pannen - Staněk

Velikonoční dekorace na váš stůl

Už se těšíte na velikonoční pečení? Beránek nesmí chybět a slušet mu to bude se zátiším v podobě závěsných dekorací z porcelánu Spring Awakening. Miniaturky v podobě konviček, mléčenek či cukřenek se zavěsí na okno nebo proutí ve váze. Za pozornost stojí ještě linie Colourful Spring, která může zdobit váš stůl do léta, vlastně i přes něj, protože jde o jemné motivy, které k hřejivému počasí prostě patří. A sběratele jistě potěší limitka Annual Easter Collection. Všechny exkluzivní sety pořídíte u Potten & Pannen - Staněk, specialisty na prestižní produkty ve sféře vaření.

.
. | Zdroj: Potten & Pannen - Staněk