..

.. Zdroj: Shutterstock

Jakým sportům se můžete věnovat v přírodě? 3 tipy pro každého!

Jaro se pomalu ale jistě blíží. Můžeme se těšit na delší dny a blahodárné sluneční paprsky. Proto přinášíme několik tipů na sportovní aktivity, kterým se dá věnovat venku v přírodě. Takže sbohem fitness centra a hurá za sportem na čerstvý vzduch!

S koloběžkou bez ohledu na věk!

Mnoho lidí si v posledních letech oblíbilo jízdu na koloběžce. Výhoda je, že projíždět se na koloběžce může společně celá rodina nebo parta kamarádů. Děti koloběžky milují a my dospělí si můžeme tyto pocity z dětství znovu připomenout!

Jízda na kole

Kolo je opravdu geniální vynález. Jen si vezměte, jak je člověk po celodenním výletu na kole příjemně unavený. Na kole se dá jezdit jak ve městě, například do práce, tak celý den po přírodě. Není tedy divu, že cyklistika patří mezi nejrozšířenější sportovní aktivity mezi lidmi! Věděli jste, že stejně jako u jiných sportů, se nám při jízdě vyplavují endorfiny, které mají za následek pocity štěstí a spokojenosti? Získáte tak pozitivní pohled na svět a zbavíte se únavy i stresu.

Inline bruslení neomrzí

Inline brusle mají v oblibě hlavě ženy a to díky účinnému posilování oblasti nohou a hýždí. Zábavnou formou skvěle tvarujete problematické partie! Inline bruslení dokonce posiluje určité svaly více než běhání nebo cvičení na stroji v posilovně. A je to rozhodně zábavnější i zdravější - být při cvičení venku. Vyberte si svou oblíbenou stezku a můžete vyrazit!

Jako klepe na dveře a co je lepšího, než spojit sport a přírodu? Stačí si vybrat, to co nám vyhovuje a hurá na zábavnou cestu k vysněné fyzičce!