.

. Zdroj: mevia.cz

Hodinky s GPS pro děti pohlídají i při odpoledních hrách

Volat dětem na mobilní telefon a ptát se, kde jsou. To je před kamarády trochu ponižující, nemyslíte? Snad právě proto spatřily světlo světa chytré hodinky, díky nimž mohou děti nenápadně dát vědět rodičům, že se nic neděje a jsou zcela v pořádku. Nabídnou i svítilnu, krokoměr a pro ty nejmenší třeba zábavné hry. Vypadají jako klasické příslušenství pro špiony, takže je naprosto jasné, že s nimi nuda určitě nehrozí!

Ovládání hodinek je opravdu velmi jednoduché

Stačí pár minut a vše je nastaveno! Hodinky s GPS pro děti mohou okamžitě odpovědět na otázky rodičů. Stačí jen nahrát mobilní aplikaci do chytrého telefonu a komunikovat na dálku, aniž by si toho kamarádi museli všimnout. A ještě něco – mobil mohou učitelé ve škole zabavit, ale pro hodinky nic podobného neplatí, a to zvláště pokud vypadají na první pohled k nerozeznání od klasických modelů. Přitom se s nimi dá telefonovat, problémem není ani posílání fotografií, k dispozici je také pro chvilky nouze a obav takzvané SOS tlačítko. Jedno stisknutí hned upozorní rodiče na to, že něco není v pořádku.

.
. | Zdroj: mevia.cz

Žádné obavy, budete neustále ve spojení

Krátký telefonát, monitoring aktuální polohy, to vše dodá rodičům jistotu, že je dítě v naprostém pořádku. Drahý mobilní telefon také nemá smysl, protože jej děti mohou ve škole snadno rozbít nebo ztratit, stačí jeden nenadálý pohyb. Hodinky budou celý den na ruce, jsou velmi lehké a příjemně se nosí. Díky LED diodě si děti posvítí při večerní cestě domů, díky dotykovému displeji jsou hodinky velmi praktické. A pokud se na ně podíváme po stránce designu, zvláště u nejmladších ročníků pak jasně vítězí. Co si tedy přát více, že? Takovéto hodinky mohou být dobrým doplňkem i pro seniory, jimž pomohou v případě náhlých zdravotních potíží. Prohlédněte si nabídku na cel-tec.cz!