.

. Zdroj: Manboxeo.cz

Blíží se narozeniny nebo svátek? Víme, jaký dárek pro sestru vybrat

Ačkoliv jste se sestrou vyrůstali vedle sebe, stejně každý rok tápete, co jí darovat k narozeninám nebo svátku? Už nemusíte. S těmito tipy budete mít dárek pro sestru vybraný během chviličky.

Kosmetických přípravků má tolik, že jí padají v koupelně z poličky, výběr oblečení nechcete riskovat a šperky příliš nenosí, nebo má až moc specifický vkus. To jsou nejčastější problémy, se kterými se při výběru dárku pro sestru setkáme. A dopřát jí dárkový poukaz, aby si mohla dárek vybrat sama, je zase příliš nudné a bez špetky překvapení.

.
. | Zdroj: Manboxeo.cz

Dárek v dřevěném balení

Vsaďte tedy na dárek pro sestru, který v sobě kombinuje nejen překvapení, ale i zážitek, radost a prémiové produkty. Zvolte dárkové truhly Damboxeo z e-shopu Manboxeo.cz a neuděláte chybu. Tyto dárkové truhly jsou ručně vyráběné ze dřeva a uzamčené zámečkem s číselným kódem. Aby se do nich sestra dostala, musí kód rozluštit pomocí indicie, případně zámeček přeřezat přiloženou pilkou. Že se jedná o originální dárek pro sestru k narozeninám i svátku je jasné na první pohled.

Obsah dárkové truhly máte zcela ve své kompetenci. Vy nejlépe víte, co má vaše sestra ráda. Sázka na jistotu a bezchybný dárek pro sestru k 20. narozeninám ale bude dárková truhla Damboxeo s lahodným likérem Baileys a spoustou čokoládovo-kávových dobrot, případně třeba dárková truhla se zámečkem a pilkou s kvalitní přírodní kosmetikou na pleť, tělo a vlasy.

.
. | Zdroj: Manboxeo.cz

Pro každou ženu a každou příležitost

Dárek pro sestru k 30. narozeninám by zase mohlo být dárkové balení s lahodným svěžím proseccem, luxusními pralinkami, sýrovými vaflemi a mandlovými sušenkami. Dalším skvělý tip na dárek pro sestru je dárková wellness truhla, se kterou si doma vykouzlí luxusní lázně. Pokud má vaše sestra ráda chvíle pohody, relaxace a horkou koupel, toto je jasná volba.

Na své si přijdou i ženy, které nedají ani ránu bez šálku voňavé kávy. Pro ně je totiž přichystaná dárková truhla se zámečkem a indicií plná výběrové zrnkové kávy, kávových specialit a navíc s keramickým cestovním hrnkem. A pokud má vaše sestra ráda kvalitní čokoládu, zdravé bio potraviny, pořádný flák masa, sypané čaje nebo třeba moravské víno? Pro všechny se zde najde originální dárkové balení, které je překvapí, pobaví i potěší.

Dárek nezapomeňte personalizovat

Pokud chcete dárky pro sestru povýšit ještě na další úroveň, pak nezapomeňte v košíku ještě přidat vylepšení. Na dárkovou truhlu můžete umístit fotografie, 3D čísla, motivy, srdíčka nebo třeba 3D dřevěné vlastnoručně psané přání. Doprava na dárkové truhly je zdarma.