Video placeholde

Výherkyně pravých černých perel prožily jedinečný den v Praze

V sobotu 6. 10. se v Praze uskutečnil den jako stvořený pro ženy. Výherkyním soutěže, kterou už třetím rokem pořádá SAZKA, byly předány pravé černé perly a navíc pro ně byl přichystaný jedinečný program plný rozmazlování. 

Čtyři šťastné výherkyně se setkaly v sobotu ráno, trochu si o víkendu přivstat se jim ale rozhodně vyplatilo. Čekalo je totiž završení online soutěže Černá perla, ve které ženy po celé republice hýčkaly perlu různými zkrášlovacími procedurami, než vyrostla do krásy. Na čtyři z nich čekal přesně takový den plný rozmazlování.

Všechno začalo v kadeřnickém salonu Wave ve Vršovicích, kde jim profesionální kadeřníci a vizážisté vykouzlili nejen úsměv na tváři, ale i nádherné účesy a s krásným makeupem. Ve volné chvíli dámy překvapil moderátor s losy Černá perla, které samozřejmě nemohly chybět. Díky až milionovým výhrám si české ženy mohou dopřát takové rozmazlování už napořád. Poté přišla na řadu profesionální stylistka, která dámy oblékla nejen podle posledních trendů, ale především podle jejich přání. Ale to hlavní je mělo teprve čekat...

Po poledni se přesunuly do luxusní restaurace Aureole s nádherným výhledem na Prahu, kde na výherkyně čekal královský tříchodový oběd. Díky moderátorovi Filipovi konverzace ani chvilku nestála a ženy si náramně užívaly příjemné vytržení z každodenních starostí. Třešničkou na dortu pohádkového dne byla příznačně perla. Každé výherkyni byl na dekolt pověšen originální šperk, který opravdu nemá jen tak někdo – pravá černá perla s certifikátem v hodnotě téměř 10 000 Kč. Ta ženám zůstane jako věčná vzpomínka na jedinečný den, kdy princezny nebyly jen v pohádkách.

Chtěly byste si také dopřát takový den nebo máte jiný sen? Ponořte se do snění s losy Černá perla a při troše štěstí si je můžete splnit.

Více detailů o losech Černá perla se můžete dozvědět zde.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+