Video placeholde

Victoria's Secret show se blíží: Která modelka oblékne Fantasy Bra?

Už zítra se bude konat (a o týden později 28. listopadu vysílat) velkolepá show, která každoročně přišpendlí k televizi a k internetu miliony lidí – přehlídka značky Victoria's Secret. Letos tato americká značka spodního prádla přizvala ke spolupráci výraznou osobnost, oblíbeného návrháře celebrit Oliviera Rousteinga z Balmain. A chybět nebude ani populární diamantová podprsenka za miliony dolarů. Která modelka ji letos oblékne?

Přehlídka Victoria's Secret je ve světě módy fenoménem. Není to "jen" módní přehlídka, je to extravagantní a opulentní show, spektákl, který propojuje svět kostýmního návrhářství, nejslavnějších sexy modelek a také největších hudebních hvězd, které vystupují přímo během přehlídky. V americké televizi se už skoro deset let vysílá vždy v prime timu a sledovanost dosahuje sedmi milionů diváků.

Ed Sheeran na VS show 2014 v Londýně
Ed Sheeran na VS show 2014 v Londýně | Zdroj: Profimedia.cz

Lady Gaga na loňské přehlídce VS
Lady Gaga na loňské přehlídce VS | Zdroj: Profimedia.cz

Být andílkem Victoria's Secret je jednou z nejvyšších met, které mohou modelky ve své kariéře dosáhnout. Ty, které podepíšou prestižní kontrakt, se pak na show pyšní zpravidla andělskými, ale třeba i ptačími nebo motýlími křídly (ale už se objevily i variace na mašle, vějíř, graffiti a mnoho dalších).

Elsa Hosk a její křídla ve stylu graffiti (Londýn 2014)
Elsa Hosk a její křídla ve stylu graffiti (Londýn 2014) | Zdroj: Profimedia.cz

Brook Perry na VS přehlídce 2016 v Paříži
Brook Perry na VS přehlídce 2016 v Paříži | Zdroj: Profimedia.cz

Letos budou mít andílci křídla ozdobená sichrhajskami a celá show se ponese na punkové vlně. "From pink to punk" zní motto. Ke spolupráci byl totiž přizván ředitel módního domu Balmain Olivier Rousteing, který si potrpí na edgy střihy, kovový třpyt a flitry, kůži a cvočky, síťovinu i šněrování. Modelky v čele s Adrianou Limou si jeho modely nemohou vynachválit.

Všechno, co si od něj vezmete na sebe, vám dodá ohromný pocit síly, sex-appealu a ženskosti.

From pink to punk! Tap the link in our bio for the first look at @jastookes’s @balmain x @victoriassecret angel wings.

Příspěvek sdílený Vogue (@voguemagazine),Lis 13, 2017 v 6:06 PST

Ačkoli značka Victoria's Secret v minulosti při přípravě svých show pracovala s různými návrháři, bude to letos vůbec poprvé, kdy se tato spolupráce promítne i do kolekce, která bude již následující den po přehlídce, tedy 29. listopadu, k mání v obchodech VS.

Romee Strijd v kampani Balmain x Victoria's Secret
Romee Strijd v kampani Balmain x Victoria's Secret | Zdroj: Profimedia.cz

Součástí show, která se letos bude konat v Šanghaji, je také představení exkluzivní diamantové podprsenky Fantasy Bra. Letos se honosí názvem Champagne Nights a je vytvořená z diamantů, žlutých safírů a modrých topazů, které jsou zasazeny do 18karátového žlutého zlata. Trvalo 350 hodin ji vyrobit a stojí odhadem dva miliony dolarů. A která modelka ji oblékne? Ani Gigi, ani Kendall, ty dvě se letos prestižní show vůbec nezúčastní. Pocta připadla osmadvacetileté Brazilce Lais Ribeiro.

.
. | Zdroj: Profimedia.cz

Předvádět Fantasy Bra znamená dostat svoje jméno na módní mapu. Protože ji každý rok oblékne jen jediná žena a vždy šlo o supermodelky jako Alessandra, Gisele... Je to úžasné! Naprosto to změní vaši kariéru, každý vás zná a pro mě je to velká odměna za tvrdou práci.