.

. Zdroj: internal

Trendy barvy vlasů pro podzim 2017: Ledová platina i kouřová hnědá!

Letošní podzim se ponese především ve znamení teplé blond, kouřové hnědé a ledově platinové. Inspirujte se u slavných krásek a experimentujte. S novými vlasy rozhodně zapomenete na podzimní deprese i blížící se Vánoce...No, nepředbíhejme. Zatím užívejte léto a čerpejte inspiraci. 

Gigi Hadid

Supermodelka a módní ikona Gigi Hadid střídá blond odstíny jako chameleon. Zářivá blond je pro tento podzim číslo jedna!

Pokračování 2 / 8

Kylie Jenner

Modelka ze slavné rodiny Kardashianů často experimentuje s barvou vlasů. Nedávno se rozhodla pro radikální změnu a obarvila si vlasy na platinovou blond s šedými odlesky. Image Sněhové královny bude na podzim v kurzu, tak seberte odvahu a zkuste to také!

Pokračování 3 / 8

Coco Rocha

Tento odstín blond bude brzy také na výsluní. Modelka Coco Rocha v něm vypadá skvěle, protože ledová blond opravdu sluší světlým typům.

Pokračování 4 / 8

Ciara

Ani blondýna, ani bruneta. Zpěvačka Ciara je tak trochu jako Chytrá Horákyně. Tmavý odstín u kořínků a široké blond pruhy sluší všem typům žen. Vyzkoušejte to!

Pokračování 5 / 8

Jennifer Lopez

JLo dotáhla svou přirozenou hnědou barvu vlasů k dokonalosti. Do hustých pramenů vpustila o pár odstínů světlejší pruhy. Blond orámování obličeje jí tak omladilo a rozzářilo.

Pokračování 6 / 8

Sophie Turner

Herečka Sophie Turner je na své měděné vlasy patřičně hrdá. Lesk a jedinečnost jim ovšem dodávají jemně prosvětlené proužky. Pro zrzky je tohle na podzim jasná volba číslo jedna!

Pokračování 7 / 8

Lily Collins

Dobře, uznáváme, tohle není barva pro každého! Ale herečka Lily Collins v ní všem vyrazila dech. Z obyčejné hnědovlásky se proměnila v okouzlující Ariel se zářivě třešňovými vlasy. Troufnete si?

Pokračování 8 / 8

Selena Gomez

Pokud máte od přírody havraní vlasy, máte vyhráno. Temně černá se vrací! Vyzkoušejte stejně jako Selena Gomez lehce prosvětlené délky, které vlasům dodají lesk.