....

.... Zdroj: DEICHMANN-OBUV

Proměňte se v etno divu!

Příchod teplejšího počasí si vyžaduje obměnu vašeho jarního šatníku. Milujete módní trendy, ale zároveň si potrpíte na pohodlí? Vsaďte na rozevlátý bohémský styl, který patří k hitům této sezóny. Buďte jedinečná v obuvi z nové kolekce Deichmann inspirované stylem hippie a Orientem.

....
.... | Zdroj: DEICHMANN-OBUV

Festivalový look

Odložte nevýrazné kousky do skříně a rozzařte svůj vzhled poutavým etno stylem. Inspirujte se „šedesátkovou“ módou dětí květin nebo aktuálním festivalovým lookem. Užívejte si slunečné dny ve stylovém oblečení, které je pohodlné a nikde vás neškrtí. Nejsou výrazné bohémské vzory vaším šálkem kávy? Podtrhněte svůj půvab v něžných bílých šatech s výšivkou a doplňte je přitažlivými sandálky v etno stylu z kolekce Online Exclusive!

....
.... | Zdroj: DEICHMANN-OBUV

Aztécké vzory

Oživte svůj jarní šatník pestrými vzory inspirovanými Latinskou Amerikou. Nepřehlédnutelné aztécké vzory se totiž opět vrací na módní výsluní. Nechte je vyniknout a kombinujte je s jednobarevnými, jednoduchými outfity. Pokud na vás působí tento trend příliš výrazně, doplňte svůj jarní outfit alespoň obuví v aztéckém stylu z nové kolekce Deichmann! Minimalistické nízké sandály nebo komfortní obuv na klínku s jemnými geometrickými vzory příjemně oživí váš vzhled.

....
.... | Zdroj: DEICHMANN-OBUV

Hispánská atmosféra

Pohodlná plátěná obuv k létu bezpochyby patří. Rozjasněte svůj zevnějšek stylovými espadrilkami. Nechte svoje kotníky vyniknout v přitažlivých metalických či pastelových modelech od Deichmanna! Toužíte po atraktivních nohách dlouhých až do nebe? Obujte si ikonický model espadrilek na módním klínovém podpatku. Pro ještě větší pohodlí a vzdušnost si můžete vybrat některý z kožených modelů z kolekce 5th Avenue.

....
.... | Zdroj: DEICHMANN-OBUV

Kabelka nesmí chybět

Vyšperkujte svůj bohémský outfit k dokonalosti s designovou kabelkou v etno stylu. Třásně, nýty, perforace či rafinované copánky promění obyčejnou kabelku v módní záležitost.

....
.... | Zdroj: DEICHMANN-OBUV