..

.. Zdroj: L´Oréal Professionnel

Připravte své vlasy na léto!

Léto je tady! Sluníčko nabírá na intenzitě a vy se snažíte využít každé volné chvíle k procházce či relaxaci u vody? A to je právě ten správný čas, kdy je nutné vybavit svoji kabelku slunečními přípravky nejen na tělo, ale i vlasy! 

Nezapomeňte si je přibalit také na dovolenou k moři, kde jsou vlasy namáhané ještě navíc slanou vodou. UV záření má totiž, stejně jako v případě pokožky, negativní dopad i na vlasová vlákna. Vlasy jsou tak v létě mnohem více zatěžovány a mají větší sklon ke zcitlivění.

Ideální je přizpůsobit letnímu období svou vlasovou rutinu a používat specializované sluneční řady. Ty kromě šamponu a péče obsahují i další produkty pro ochranu vlasů před slunečním zářením, které jsou určené přímo na ochranu během slunění.

Vyzkoušejte například řadu letní péče Solar Sublime od L´Oréal Professionnel, která představuje perfektní vyvážení mezi výživou a ochranou. Speciální technologie Mexoryl S.O. UV-Protect chrání vlasy před účinkem slunečních paprsků a rozpustné oleje poskytují vlasům ochranu a extra výživu.

BĚHEM SLUNĚNÍ: Transparentní ochranný sprej pro ochranu vlasů proti slunečnímu záření, Solar Sublime, L´Oréal Professionnel,125 ml, 499 Kč

....
.... | Zdroj: L´Oréal Professionnel

PO SLUNĚNÍ: Regenerační ochranný šampon po pobytu na slunci, Solar Sublime, L´Oréal Professionnel, 250 ml, 249 Kč

....
.... | Zdroj: L´Oréal Professionnel

PO SLUNĚNÍ: Regenerační a vyživující maska po pobytu na slunci, Solar Sublime, L´Oréal Professionnel, 200 ml, 389 Kč

..
.. | Zdroj: L´Oréal Professionnel

Řada Solar Sublime je k dostání u kadeřníků L´Oréal Professionnel v Salonech Expert. Najděte si toho svého na www.salon-expert.cz.