Video placeholde

Podzimní vlasové trendy z přehlídkových mol: Copánky, vlny i nadýchané retro!

Ať už se jedná o podzimní trendy módní, kosmetické nebo vlasové, jsme teď jimi doslova zaplaveny. Ale inspirace není nikdy dost! Ve stejném účesu, jako se prochází Gigi Hadid po mole při přehlídce Versace, si asi do práce nevyrazíte, stejně jako si nenecháte po celé hlavě zaplést drobné copánky, jako měly modelky na fashion show Balmain nebo Andrew Gn. Ale je dobré mít přehled, nemyslíte?

Že světová přehlídková mola ovládly patchwork, červená barva, vysoké kozačky nebo třeba maxi kabáty – to už víme. Ale jaké vlastně vévodí podzimním a zimním přehlídkám účesy? Zřejmě vás nepřekvapí, že většina z nich má v sobě pořádnou dávku extravagance.

Tak třeba modelky na show Maison Margiela měly ve vlasech napletené pestrobarevné provázky nebo peříčka. Versace zase vsadil na pořádnou barevnou smršť. Modelky předvedly žluté melíry i oranžové podbarvení.

V záplavě bláznivých účesů však samozřejmě narazíme i na takové, které jsou pro nás inspirativní. Návrhářka Alberta Ferretti nechala vyniknout především svou kolekci a krásu modelek. Většina z nich měla vlasy natočené do romantických vln, jiné spletené do krásných ležérních copů.

Podívejte se na vlasové trendy z přehlídkových mol: