.

. Zdroj: internal

Nový hit Instagramu: Opálová barva vlasů!

Po Instagramu se nové trendy šíří rychlostí blesku. Prvním velkým vlasovým hitem se stává takzvaná opálová barva. Kdo si potrpí na jednoduchost, asi příliš nadšený nebude. Ale ženy, které rády experimentují, možná právě našly kandidáta na letní vlasovou divočinu. 

Žhavý instagramový trend je tentokrát pouze pro blondýnky (pokud teda nějaká brunetka neplánuje radikální změnu image). Dalším krokem je získat platinovou blond, na které budou duhové odlesky nejlépe vidět. Pastelové tóny se budou postupem času lehce vymývat, a tak prakticky po každém mytí vlasů dosáhnete úplně jiné barvy. Až vám nakonec zbyde platinová s jemným pudrově růžovým nádechem.

Ok, one more #opalhaircolor for #cosmoprofbeauty #licensedtocreate. I Prelightened with @joico Creme Bleach with @trionicshaircare Actuator developer and @olaplex. Custom mixed @joicointensity colors with Trionics Enzyme Cocktail and Olaplex.

Příspěvek sdílený Kansas City✂️ Hair Artist 🔮 (@saraihairwizard),Kvě 29, 2017 v 4:32 PDT

Pokud se rozhodnete vykouzlit barvu duhového opálu doma, nejdříve si koupené pastelové barvy na vlasy vyzkoušejte na tenkém pramínku. Pak důkladně nastudujte všemožné fotografie z Instagramu, které vás navedou, jak barvy správně mixovat a kam přesně je nanášet.

Když vám barvičky chytnou příliš výrazně, nepanikařte. Opravdu stačí vlasy dvakrát umýt a barvy se zesvětlí. Také proto je tento trend ideální třeba na letní dovolenou. Po týdenním koupání v moři už nebude po barevné divočině téměř ani stopa.

#ESTETICALIKES #ESTETICAUSA Aura👼🏼Angel @shelleygregoryhair #opalhair #opalhaircolor #rainbowhair #pastelhair #pastelpinkhair #pastelhaircolor #pastelhaircolour #silverhair #greyhair #lavenderhair #lasvegashair #moonchildglowkit #hairstrobbing #strobingmakeup #summerlinhair #moonglow #babybluehair

Příspěvek sdílený Estetica Magazine (@esteticamagazine),Srp 2, 2016 v 11:32 PDT

❤All you need is Love ❤ . . . #OhhNiceHair #OPALHAIR #AliRaeHairstylist #hairspiration #hairmakeover #behindthechair

Příspěvek sdílený Mesa, AZ 》Color ○ Cut ○ Style (@ohhnicehair),Úno 14, 2018 v 5:54 PST

Plánujete svatbu? Zajímají vás nejnovější svatební trendy z přehlídek, tipy na nejkrásnější šaty, účesy, kytice, chcete inspiraci na nejromantičtější místa, kde se vdávat a kdy a co je potřeba zařídit? To vše a mnohem více inspirace a užitečných informací najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Naplánujte si s námi vaši svatbu snů!