DEICHMANN

DEICHMANN Zdroj: DEICHMANN

DEICHMANN
DEICHMANN
DEICHMANN
DEICHMANN
5
Fotogalerie

Zvířecí vzory jsou zpět! Noste je na botách!

Vpusťte do svého botníku stylovou divočinu v podobě atraktivních zvířecích vzorů. Probuďte v sobě dravou šelmu a upoutejte pohledy okolí v trendy obuvi v leopardím vzhledu z nové jarní kolekce Deichmann!

Jsi kočka, jsi kočka, jsi kočka…

Nenechte se zaskočit bláznivým dubnovým počasím! Vykročte do džungle velkoměsta v originálních jarních kozačkách v leopardím vzhledu. Díky pohodlnému blokovému podpatku v nich hravě zvládnete i celodenní pochůzky. Pamatujte na heslo „méně je někdy více“ a nechte je vyniknout v kombinaci s jednoduchým minimalistickým outfitem.

DEICHMANN
DEICHMANN | Zdroj: DEICHMANN

Na retro vlně

Bez tenisek už si neumí většina z nás představit volnočasový outfit. Vsaďte na extravaganci a blýskněte se v pohodlných leopardích teniskách s poutavou podešví. Exkluzivní designové modely z limitované online kolekce zaručeně potěší každou milovnici módy!

DEICHMANN
DEICHMANN | Zdroj: DEICHMANN

Osudová žena

Je pro vás život bez vysokých podpatků absolutně nepředstavitelný? Podtrhněte svou ženskost v módních slingback lodičkách. Vykouzlí vám neuvěřitelně dlouhé nohy a díky odvážnému vzoru vás nikdo jen tak nepřehlédne.

DEICHMANN
DEICHMANN | Zdroj: DEICHMANN

Stylově a pohodlně

I obuv na nízkém podpatku může být přitažlivá! Rozzařte svůj vzhled nepřehlédnutelnými balerínami s leopardím vzorem, které efektně doplní váš volnočasový i kancelářský outfit. Vykročte z davu šedých myšek a buďte šik!

DEICHMANN
DEICHMANN | Zdroj: DEICHMANN