..

.. Zdroj: F&F

..
..
..
..
..
9
Fotogalerie

Plavková sezóna vrcholí. Víte, které plavky vám budou slušet?

Léto je v plném proudu a horké dny nás vybízejí k návštěvě koupaliště. Ne všichni se ale cítíme v plavkách zrovna dvakrát sebevědomě. Přitom stačí tak málo. Vybrat si ty správné plavky pro naši postavu.

Malá nebo velká prsa

Jestli něco bývá u plavek problém, je to výběr podprsenky. Každá velikost prsou si může dovolit jen určitý střih. Pokud tedy máte velká prsa, zapomeňte na podprsenku bez kostic nebo trojúhelníky. Vaše prsa neudrží a ve vodě to platí dvojnásob. Horní díl by měl být tedy lehce push-up. Nebojte se vzorů ani barev. Hitem letošního léta jsou jednodílné plavky, s vaší postavou se nebojte sáhnout i po nich. Pokud jste majitelkou spíše malých prsou a máte štíhlou nebo chlapeckou postavu, zvolte vrchní díl plavek s výztuží, trojúhelníky nebo bandeau bikini. Zkusit můžete i krátké šortky. Na vaší postavě krásně vyniknou.

Větší boky a stehna

Tuto postavu má většina žen. Po třicítce jsou právě tyto partie nejvíce problematické. Pokud chcete na pláži zabodovat, volte spodní díl s vyšším pasem. Určitě se také vyplatí sáhnout po nápadnějším vrchním dílu (nápadité zavazování, vzor, barvy), díky kterému odpoutáte pozornost od spodní části. Do tašky si na pláž přibalte pareo. Šátek zavázaný kolem boků vám dodá potřebné sebevědomí.

Jednodílné plavky

Mnoho let byly na ústupu, ale nyní hlásí velký návrat. Jednodílné plavky jsou opět v kurzu. Elegantní černé, bláznivě barevné, pruhované nebo s retro vzory. Právě díky jednodílným plavkám, ideálně se vzorem, dokážete zamaskovat bříško, ale zároveň poukázat na ostatní partie. V F&F mají nyní speciální shapewear kolekci, tedy střihy, které jemně, ale velmi účelně tvarují problematické partie. Další možností je volba jednodílných plavek se šněrováním vepředu. Tyto plavky mají vyztuženou břišní část pro jemné stlačení problémové partie bříška, samy o sobě tak pomohou tvarovat postavu k vaší maximální spokojenosti.

Kombinujte

Máte atypickou postavu? Chcete být každý den na pláži jiná? Mnoho značek již nabízí možnost zakoupit jednotlivé díly zvlášť. Nakombinujte si je podle chuti a nálady. Budete tak neustále nová a originální.

Značka F&F je partnerem našeho speciálu Hubneme do plavek.

Plavková sezóna vrcholí. Víte, které plavky vám budou slušet?

..
.. | Zdroj: F&F
..
.. | Zdroj: F&F
..
.. | Zdroj: F&F
..
.. | Zdroj: F&F
..
.. | Zdroj: F&F
..
.. | Zdroj: F&F
..
.. | Zdroj: F&F
..
.. | Zdroj: F&F
..
.. | Zdroj: F&F