...

... Zdroj: KRM (Czech Republic) s.r.o.

Vyberte si nové stylové boty! Nadcházející kolekce vás okouzlí

Blíží se jaro a nové kolekce bot už čekají, až spatří světlo světa a budou dělat svým majitelům radost. V našem hledáčku jsou tento rok pohodlné a důmyslné smart-casual tenisky. A k naší radosti přispívá i to, že značka ECCO právě představuje novou kolekci jaro/léto! Podívejte se na kolekci, která spojuje netradiční prvky s oblíbenou klasikou.

Módní dědictví

No posuďte sami, že na klasickou crepe podešev je přímo radost pohledět. Je totiž vyrobena z moderní gumy, a proto působí přírodním vzhledem. Kombinace této robustní podrážky, trendy růžového odstínu a kvalitního materiálu je to pravé ořechové.

...
... | Zdroj: KRM (Czech Republic) s.r.o.

Umění řemesla

S kolekcí ECCO CREPETRAY jde ale příběh do větší hloubky než obvykle, a to díky spojení s obuví, která byla vyráběna již před více než 400 lety! Obuv Veldskoen byla inspirována tradiční khoisanskou obuví Jižní Afriky a jejím silným průmyslovým dědictvím. Spojením tradiční obuvi, moderní technologie a designu vznikla kolekce ECCO CREPETRAY.

...
... | Zdroj: KRM (Czech Republic) s.r.o.

Noha jako v bavlnce s ECCO shoes? 5krát ano!

1. Používaná kůže je krásně měkká a odolná díky povrchové úpravě

2. Textilní podšívka je prodyšná, a tak mohou chodidla dýchat

3. Výběr trendových odstínů přináší moderní look

4. Smart-casual tenisky jsou pohodlné a moderní

5. Anatomicky tvarovaná stélka podporuje přirozený pohyb a upevňuje nohu ve zdravé poloze

...
... | Zdroj: KRM (Czech Republic) s.r.o.

Kam pro nové boty?

Prodejny obuvi ECCO najdete po celé České republice v obchodních centrech. Můžete vyrazit do poboček v Praze, Plzni, Brně, Hradci Králové, Ostravě, Olomouci, Českých Budějovicích nebo Pardubicích.