Video placeholde

Tipy na skvělé outfity pro ženy i muže od stylisty Filipa Vaňka!

Móda se rychle mění a pryč jsou doby, kdy jeden kousek nosili celou sezónu všichni, kdo chtěli být trendy a jít s dobou. "Dnes je móda spíš o nápaditosti, osobitosti a jedinečnosti, o umění věci z nabídky vybrat a nápaditě je kombinovat," říká přední český stylista Filip Vaněk, se kterým jsme za inspirací vyrazili do obchodního centra Chodov. Samozřejmě, určité trendy se v nabídce obchodů objevují. Jak je ale sofistikovaně začlenit do svého outfitu a nápaditě kombinovat?

"Jedním z trendů, který se objevil v létě a přetrvává do podzimu, jsou pláštěnky," popisuje stylista Filip Vaněk. Jak pláštěnku nosit a s čím ji kombinovat? Jaké boty zvolit, aby se člověk s tímto žhavým kouskem cítil elegantně a sofistikovaně? To vše uvidíte ve videu. Zároveň vás Filip Vaněk provede trendy v pánské módě a vy budete mít inspiraci, za čím vyrazit na nákupy se svými partnery. Točili jsme v Hugo Boss a Armani Exchange.

Nesmíme zapomínat ani na boty, které dokáží každý outfit zajímavě podtrhnout – anebo také shodit. Pánové by rozhodně měli tušit o trendu bot, které vypadají jako na lyže, ale jsou určeny pro kosmopolitní sebevědomé muže. "U dámské obuvi zase můžeme zaregistrovat trendy širších podpatků, pravých kožešin a u večerních zdobení," říká Filip Vaněk. Na konkrétní kousky, které představí stylista, se opět podívejte na videu natočeném v chodovskémBeltissimu.

Video placeholde