Video placeholde

Sportovní oblečení, které je funkční, luxusní a chic? Najdete v David Sport!

Vybrat si dokonalé sportovní oblečení bývá mnohdy větší oříšek než třeba vybrat plesové šaty. Protože při sportu potřebujeme skloubit nejen styl, kvalitní provedení a dobře padnoucí střih, k tomu všemu ještě potřebujeme, aby bylo oblečení funkční.

Najít oblečení pro aktivní ženy, které zároveň chtějí udávat trendy, vám mohou pomoci některé sportovní obchody, které se v moři nabízených produktů orientují a provedou předvýběr za vás. Mezi ty přední patří i David Sport.

V jeho nabídce najdete mimo jiné i luxusní sportovní oděvy Goldbergh. V zimě v ní najdete nejen trendy a funkční lyžařské oblečení, ale i další parádní kousky, které využijete i ve městě a které doplní vaši zimní šatní skříň.

David Sport má pro vás sportovní vybavení od těch nejlepších světových značek, špičkové oblečení a doplňky na volný čas, cyklistiku, golf a lyžování. Nabízí elegantní kolekce do města i luxusní módu na hory. Hledáte zimní bundy, kabáty, čepice, lyžařské kalhoty, kožešinové boty, lyže, helmy nebo vybavení na kolo, turistickou obuv, letní oblečení či plavky? David Sport má pro vás dámské, pánské i dětské kolekce, nejlepší ceny a kompletní servis pro celou rodinu pod jednou střechou. E-shop ovšem nenabízí veškerý sortiment, více zboží naleznete v našich kamenných prodejnách David Sport Harrachov a vlajkovém obchodě Sportalm Špindlerův Mlýn.

Máte zájem o osobní schůzku? Volejte, prosím, 731 655 330. Otevřeno je každý den.