Video placeholde

Podzimní trendy, které vám nesmí chybět! Ve Vermontu najdete všechny

V prodejně Inspired by Vermont si na své přijde opravdu každý. Najdete zde dámské i pánské oblečení značek GANT, Nautica, Barbour, Peak Performance, La Martina, Odd Molly, Cremieux a Karl Lagerfeld. Store managerka pro vás vybrala kousky, bez kterých se na podzim žádná milovnice módy neobejde!

Z aktuální kolekce značky Peak Performance vybrala store managerka Míša růžovou chlupatou vestu z ovčí vlny, kterou můžete libovolně kombinovat s kousky, jako jsou svetr nebo džínová bunda. Co se svetru týče, neměl by vám v šatníku chybět bílý kašmírový. Můžete třeba hned sáhnout po tom od značky Nautica, který doporučuje i Míša. Z praktických a kultovních kousků ještě určitě stojí za zmínku prošívaná bunda značky Barbour, která je podšitá klasickým skotským tartanem.

V šatníku však kromě praktických a univerzálních kousků nesmí chybět ani oblečení, ve kterém se proměníte v ženu vamp. Z kolekce Karla Lagerfelda si na první pohled zamilujete dvojdílný overal, který sám Karl navrhl speciálně pro zpěvačku Selenu Gomez a její koncertní turné.

Další must-have kousky najdete ve videu:

Video placeholde