Video placeholde

Jak vybrat trendy kabelku na nadcházející sezónu? Vsaďte na ikonické kousky od Bree!

Rodinná značka Bree si zakládá na nejvyšší kvalitě kůže a perfektním zpracování, všechny produkty jsou ručně šité. Kolekce Bree nabízí kabelky, tašky, batohy, aktovky, peněženky a další doplňky pro ženy i muže, v klasickém i sportovnějším stylu a v bohaté škále barev. Značka Bree se zaměřuje pro originální nadčasovou eleganci s nápaditými a praktickými detaily.

Ikonická kabelka musí být kvalitní, perfektně provedená a zároveň s nadčasovým designem, aby se dala nosit stále. „Naše zákaznice jsou ženy, které se nebojí mít styl. A to nikoliv na jeden měsíc, ale na celý život," vysvětluje ředitel a majitel značky Axel Bree.

Nejen luxusní materiály a perfektní zpracování, ale také nadčasový design a styl, to všechno umějí kabelky Bree skloubit. A také trendy. „Zelená je velmi důležitou barvou pro nadcházející sezónu,“ prozrazuje Axel Bree. „Dále jsou to chromované nýty a také přirozený styl. Stále je v kurzu také zavírání na velkou klopu.“ Inspiraci na nadcházející sezónu najdete ve videu.

Video placeholde

Nebo si přijďte pro inspiraci do prodejny Bree – otevřeno je od pondělí do neděle mezi 9–20 h. Najdete zde exkluzivní výběr kabelek a doplňků Bree z nejnovějších kolekcí i standardních sérií včetně modelů určených pro volný čas, které jsou vyrobené z lehkých nepromokavých materiálů.

Aktuální kolekce se nese ve znamení návratu ikon!

Každá doba má své ikony a 60. léta jich měla mnoho – od Alaina Delona, Brigitte Bardot přes ikony v návrhářství Pierra Cardina, André Courrègese a Mary Quant až po Corradina D'Ascania, který vytvořil jeden z největších symbolů italského průmyslu a kreativity – skútr Vespa.

Tito velikáni tvořili design období 60. let, ke kterému se BREE odkazuje v nové kolekci podzim/zima 2017, a to zejména sérií BREE Icon bag – styl futuristického minimalismu 60. let, kde dominují elegantní linie, jednoduchost, přímočarost a sofistikované detaily, které zaujmou na první pohled.