...

... Zdroj: Foto Hana Knížová

Buďte osobité, trendy a šetřete při nákupech čas s BIBLOO.cz!

Orientovat se v záplavě trendů a v nabídce obchodů je čím dál tím náročnější. Chodit po kamenných obchodech zabere spoustu času, stejně tak probírat se nekonečnými nabídkami na e-shopech. A proto je tady BIBLOO.cz. E-shop, který nabízí to nejlepší a nejzajímavější ze světa módy a designu

E-shop BIBLOO v současné době nabízí celkem 130 módních značek. Pro český trh je Bibloo internetovým prodejcem značek Replay, Antony Morato, Just Cavalli, Trussardi Jeans, Tom Tailor a dalších.

Kromě nejnovějších kolekcí nabízí také limitované a ikonické kousky, které jsou na domácím trhu hůře sehnatelné. "Nejsme e-shop, který módu jen přeprodává. Módní domy nám často samy nabízí spolupráci, protože v nás vidí tým, který rozumí módě, má pro ni cit a svým servisem vybočuje z šedi e-commerce. Kvalitu služeb lze vyvodit i z vysokého počtu našich spokojených zákazníků," uvedl pro startupjobs.cz jednatel BIBLOO.cz Petr Liesner.

Video placeholde

Díky pečlivému výběru si tak s BIBLOO.cz můžete být jisti, že jste chic, originál a trendy. Ať již v jedinečných kosmopolitních městských modelech do kanceláře nebo na schůzku nebo v rebelských ležérních outfitech. Inspirace na party nebo sportovní móda, kterou milují sebevědomí lidé.