Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: komerční prezentace

Axel Bree: Naše kabelky jsou pro ikonické ženy, které milují kvalitu a udávají trend

Inovace, kvalita a trvanlivost. To jsou hlavní charakteristiky kabelek Bree. Současný ředitel firmy Axel Bree k tomu dodává: "Naším stylem je vyrábět kabelky na celý život. A to nejen co se týče toho nejlepšího materiálu a perfektního zpracování, ale i svým stylem."

Kabelka už dávno není jen obyčejným módním doplňkem. Existují i takové kusy, které jsou lepší investicí než zlato nebo cenné papíry. Kvalitní kabelka je něco, po čem každá sebevědomá žena touží. Ikonická kabelka musí být kvalitní, perfektně provedená a zároveň s nadčasovým designem, aby se dala nosit stále.

Všechny tyto požadavky dokáží spojit kabelky Bree. Díky tomu si je vybírají ženy, které mají styl. "Nikoliv na jeden měsíc, ale které mají styl celý život," říká Axel Bree, současný ředitel značky Bree.

Jejich firma je rodinný podnik. Ten vybudovali Axelovi rodiče a postupně si vybudovali pověst světové značky a elity mezi kabelkami. Jaká je žena, která nosí kabelky Bree očima Axela Bree? Bylo vždy jasné, že půjde v otcových šlépějích? Jaké jsou trendy pro nadcházející sezónu? To vše prozradí v našem rozhovoru.

Video placeholde