Už máte svůj oblíbený podzimní parfém?

Už máte svůj oblíbený podzimní parfém? Zdroj: Elnino.cz

Užijte si babí léto stylově s TOP podzimními parfémy

Inspirujte se trendy odstíny podzimu a vpusťte je i na svou parfémovou poličku. S příchodem chladnějšího podzimního počasí nastává ideální období pro změnu vůně. Hřejivé dřevité, výrazné gurmánské, orientální či nevšedně kořenité – zahoďte zábrany a sáhněte po nové intenzivní vůni, která dokonale podtrhne váš styl a navíc vás příjemně naladí a zahřeje.

Šokující novinka Calvin Klein Euphoria Amber Gold

Parfémovým mágům z dílny Calvin Klein se podařilo nemožné – vytvořit zcela nové pojetí kultovní dámské vůně Euphoria. Luxusní reinterpretace Calvin Klein Euphoria Amber Gold se tak stala nejžhavějším překvapením letošního podzimu.

Zlatavá aura v sobě pojí směsici hlubokých, orientálně-ambrových tónů a sladkého medového nektaru. Podmanivá, elegantní, propracovaná do nejmenšího detailu. Vzácná ambra a med utváří příjemně nasládlou a až magneticky svůdnou dámskou vůni Euphoria Amber Gold, na které si velmi snadno vybudujete závislost.

Calvin Klein: Euphoria Amber Gold
Calvin Klein: Euphoria Amber Gold | Zdroj: Elnino.cz

Neočekávané překvapení podzimu 2018

O kvalitní vůně mezi novinkami 2018 není rozhodně nouze! Parfémovaná voda Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything vás mile zaskočí svou gigantickou výdrží a nevšední vůní, která se stane vaším druhým já. V úvodu vás nejprve osloví trochu ostřejší směsice bergamotu, hrušky a květu pomerančovníku. Ta však záhy odezní a plynule prolne s pižmově-sladkými akordy.

Pokušení v podobě vůně Girls Can Do Anything vás tak začne svádět svou sametově hebkou vůní, které vévodí unikátně pojatá vanilka v kombinaci s lehce zemitým základem z kapradiny, pižma a ambroxanu. Fenomenální výdrž, nezdolná energie a sex-appeal tak postupně rozechvějí každou kapičku vůně Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything, která ulpí na vašem těle.

Zadig & Voltaire: Girls Can Do Anything
Zadig & Voltaire: Girls Can Do Anything | Zdroj: Elnino.cz

Vášnivá vůně pro sebevědomou ženu

Nebojte se ukázat světu svou smyslnou ženskou stránku. Řekněte #SaySìToPassione a osvoboďte svou vášeň. Nejnovější zpracování kultovní dámské vůně Sì Passione vás upoutá již na první pohled. Nečekejte však výraznou směsici gurmánských tónů!

Giorgio Armani Sì Passione se otevírá jemnějším ovocným koktejlem ze zralé hrušky a jemně nakyslého černého rybízu. Nekompromisní vůně ve svém srdci ukrývá bohatou květinovou auru z růže, jasmínu a heliotropu (květinově-vanilkovou vůní s mandlovým podtónem). V závěru pak celou vonnou kompozici vůně Sì Passione oslazuje vanilka na dřevitém základu z cedrového dřeva.

Giorgio Armani Sì Passione
Giorgio Armani Sì Passione | Zdroj: Elnino.cz